View Single Post
Vechi 10.05.2010, 11:51:12
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Faci o mare greseala emitand pareri despre cei care dau bani pentru biserici ,chiar si in aceste vremuri smintitoare.Nu stim ce se ascunde in sufletul fiecaruia.
Asta ziceam si eu. Pentru ca nu stim ce se ascunde in sufletul fiecaruia [desi putem deduce dupa pacatele pe care le fac] nu e indicat nici sa-i facem sfinti numai pentru ca dau bani la biserici.

Citat:
In alta ordine de idei ,vad ca te ghidezi dupa parerile tale .ai pareri despre anumite practici din biserica ortodoxa ,care a rezistat 2000 ani in tara noastra si portile iadului nu o vor birui.
Da, imi place sa-mi folosesc mintea pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Nu consider ganditul un hobby ce s-a sfarsit odata cu moartea primilor parinti. Consider ca , atat timp cat Hristos mai are inca putere sa sfinteasca, mai exista sfinti si oameni carora Dumnezeu li se descopera.

Citat:
Deci sfantul Nicon (man.Optina) spune ca cei care isi conduc viata dupa judecatile lor vor culege roade amare.Se refera la modul duhovnicesc de a-si orandui fiecare viata ,fara sa tina seama de sfintii parinti ,care totusi au fost mult mai aproape de Dumnezeu.
Am experimentat si eu cum e sa-ti conduci viata dupa judecata proprie si nu mi-a fost bine deloc. Dar asta nu inseamna neaparat ca las pe altii sa gandeasca in locul meu. Asa ca am ales sa ma las condusa de Dumnezeu, analizand ce ii place si ce nu si alegand numai voia Lui . Si nu am mai fost dezamagita.

Citat:
George Enescu a avut ambii bunici preoti.
Aha. De aia era asa de credincios.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14