Subiect: "foarte ciudat"
View Single Post
Vechi 10.05.2010, 12:43:53
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Vorbesti ca sa te afli in treaba, si numai lucruri abstracte pe care le bagi in aceeasi oala, si mesteci bine.

Daca sunt atatea Biserici care se lupta ca oarbele, inseamna ca nici una nu e buna...sau ca este una buna in toata lupta asta oarba, si plina de ura?

Imi pare rau ca judeci mereu foarte urat, dupa care afirmi in final ca dreptatea este a Lui...cand de fapt ai putea face si tu ceva sa nu mai generalizezi totul la modul ala negru, si plin de ura, ca si cum cu totii suntem intr-un mare cerc...fara deosebire!

Exista posibilitatea ca tu sa nu vezi bine lucrurile de fapt, si sa nu üpoti discerne ce e mai bun, ce e mai rau, ce e fals, ce e adevarat...ce a ramas adevarat, si care sunt scopurile tuturor celor orbi...sau tu insati te consideri confuza, dar te lansezi in acuze si judecati, pentru ca iti vine mai simplu sa nu cauti?
M-as bucura sa fiu doar eu cea "oarba", ca e mai bine unul decat multi. Am increderea ca Dumnezeu Sfantul va lamuri cum sta treaba. Eu nu urasc, desi recunosc, nu-mi place ce vad... :)
Reply With Quote