View Single Post
Vechi 10.05.2010, 12:55:19
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Nu il absolutizez,spun doar că cine îl are ca reper ,nu mai are atât de multe nelămuriri.Observ că se caută și răspunsuri care nu ne privesc personal,doar ca să ne dăm cu părerea.
Se caută cusururi în cărțile lui,când acestea ne pot hrăni atât de mult.Dacă l-ai inlocui în lecturile tale pe părintele Cleopa cu Sfântul Vasile cel Mare,Grigore Palama,Isaac Sirul etc nu aș avea nimic împotrivă.
Dar dragostea și afinitatea spirituală nu se pot negocia sau impune....
Pai, de ce nu ne privesc? Eu una sunt casatorita si ma prvesc cele scrise de un parinte despre astfel de subiecte.
Iar despre celalalte 'cusururi' sau inexactitati, au fost date doar ca dovada ca se mai poate insela sau mai poate exagera sau cita gresit din memorie. Atat. Nu ca sa-i cautam nod in papura.
Dar Daniel, tu nu stii daca eu nu citesc si am citit si din sfantul vasile, Grigore Palama si ceilalti. Am citit si o sa mai citesc. Si alti autori mai aproape de zilele noastre, care mi-au folosit si imi folosesc mult. Personal nu am mare afinitate cu parintele Cleopa dar intr-adevar, asta este un lucru personal.