View Single Post
Vechi 10.05.2010, 13:19:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Răspuns pentru MM indiscreta

Citat:
mariamargareta

204. "A doua venire a Domnului" a și avut loc, la Pucioasa

Motto 1: "Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer." (Fapte 1, 9-11)

Motto 2: "Eu sunt mai mare ca omul și M-am uitat în Scripturi și am găsit în ele venirea Mea cea de acum și am venit" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)

Duhul de la Pucioasa, crezându-se mai mare ca omul și uitându-se de curiozitate prin Sfintele Scripturi, a aflat în ele că Domnul Iisus va veni a doua oară pe pământ, pentru a nimici definitiv suferința și moartea din lume.
Păi nu este Dumnezeu mai mare ca omul? Nu este Dumnezeu mai sfânt, mai drept, mai smerit, mai bun, mai iubitor și mai credincios decât omul? Deci dacă s-ar crede așa, ar crede despre sine astfel, ar fi perfect îndreptățit de Adevăr și de faptele Lui cele bune... dar El smerindu-se pe Sine se socotește Fiu al Omului, deci mai mic și slujitor și ascultător și nu vrea să fie luat drept tiran mândru și rău și nedrept așa cum este omul în general deși se arată viceversa.

Citat:
Dar pentru că nu a citit bine, ca să vadă că Iisus ar trebui să vină la fel cum s-a și suit pe norii cerului (v. Fapte 1, 9-11), iar toate făpturile Îl vor vedea, coborându-Se din cer întru mare slavă, înconjurat de alai văzut de îngeri, el copiază modelul lui Hristos de acum 2000 de ani, căci el este Antihristul, adică cel ce se pune în locul lui Hristos, ca să-i amăgească pe mulți.

Adică nu voi ci Domnul nu a citit bine? Adică nu voi v-ați vândut lui nenia cu ispisisikaa din lesă și lui tanti grijania și care ajungând și voi arginți-lepădătură acum iată faceți păcate cu nemiluita, mințind din duhul semeției? Deci nu voi sunteți antichristul, împreună cu toată gLumea condusă de duhurile rele ci voi ziceți că El e antichristul? Cuvântul lui Dumnezeu Carele e condus de sfințenia și ascultarea de Tatăl?... Curat murdar ar zice orice om normal la inimă, deci iată adică cum iar ați dat-o la întors ca la Ploiești...

Păi asta, minciunile pe care le spuneți cu nonșalanță, e viceversa față de Adevăr; Și de ce vă dați cu părerea dacă sunteți pe dinafară? Vă place să vă auziți vorbind? Pardon, scriind?

Defapt antichristul e tot cel ce nu a recunoscut că Hristos, Fiul lui Dumnezeu a venit în trup acum 2000 de ani, în gLume, trimis de Tatăl, și nu a crezut apoi că a înviat din morți și s-a înălțat la Tatăl, deadreapta Tatălui, iar astăzi, este tot cel ce nu primește pe proorocii lui Dumnezeu ca să trăiască sub proorocie sfântă, adică sub Mângâierea lui Israel Cel din sfinți, Cel din prooroci, Cel din români, Cel din creștini, neluînd ei pildă și nici aminte la lacrimile și plângerile Profetului Ieremia, ucis și el pînă la urmă... Pentru ca să smerească ei și să asculte și să aștepte venirea Domnului întru slavă așa cum a fost proorocită. Căci vai ce dureri imense a văzut ochii lui, a profetului; el a văzut cum s-au împlinit în rău toate proorociile așa cum Moise a proorocit de la Domnul și cum Domnul a proorocit prin Ieremia, că așa vor păți fiii neascultării și ai răzvrătirii... și el a văzut și a mărturisit și a plâns cu amar de mila lor, de mila ficei Ierusalimului care a ajuns de batjocura tuturor.
Citat:
El vine tot tainic ca acum 2000 de ani, vine tot cu durerea, cu crucea și cu jertfa, însă vine acum înconjurat de duhuri care se dau drept îngeri și sfinți (dar pe care nu-i vede nimeni), reproducând din imaginație aceeași piesă, dar cu alți actori, altă scenă și altă recuzită, în care cel mai important rol a fost rezervat sufleurilor de la Pucioasa, liderii pucioși care împart "Cuvântul" Pucios spectatorilor din tribune:

"Eu sunt Păstorul Cel cu crucea. Aplecați-vă sub crucea venirii Mele și simțiți-Mi durerea Mea cea de azi! Mă port suspinând prin cuvânt din loc în loc pe pământ, și iată-i pe cei ce Mă împart! Glasul Meu cel de azi se face cuvânt aici, la izvor, și apoi ei Mă dau oamenilor." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)
A mai venit odată la om în trup acum 2000 de ani; a vindecat, a iubit, s-a smerit, a hrănit mii de oameni, i-a curățit, i-a mântuit și ce a primit în schimb? Hule, răstigniri, bătăi, ispispite și ură multă și amară, moarte și răstignire; cu asta a răsplătit poporul „sfânt” și „maimarii” binefacerile săvârșite și dăruite... cu VICEVERSA: au răsplătit răul cu rău și binele cu și mai rău, deși Domnul nu le-a greșit nimănui cu nimic pentru că într-ale Sale a venit, și nimeni nu a fost în stare să-L vădească de păcat căci El era Însuși sfântul lui Israel.

În tot vechiul testament Domnul a venit TAINIC la OM, și așa și după Înviere, dar antichristul se va autoînscăuna în biserica lui Dumnezeu, și nu asta încearcă dracul mereu? Nu ăsta e minteresul antichristului de la adam și până azi? Ca să se dea el prooroc și să se dea el Dumnezeu... negând Harul și Cuvântul lui Dumnezeu, întronând răutatea cea veche, spurcăciunea pustiirii, nebunia de pe urmă și nemulțumirea pentru automila de sine pentru pofte și păcate și privilegii, ca astfel să domnească ispisma și invidia și întietatea și răzbunarea și răutatea în om iar dreptatea și dragostea si sfințenia și Adevărul să fie folosite doar cu populism ca o văruială pentru a iluziona gLumea de fraieri ce se cred și ei asemenea omului minciunii că ei ar fi credincioși și sfinți și vrednici și nu Dumnezeu... defapt cu toții sunt niște oameni fatalmente păcăliți de omul minciunii, de sfințișorul viclean răpitor și desfrânat, lupul cel rău, îmbrăcat în haină sfântă... care nu vine decît să înjunghie și să răpească și să distrugă și să dărâme... ca apoi să se emane și să se reemane ca marele salvator... furând meritele altora și luând locul lui Dumnezeu... sau în epoca Ceaușistă cum a fost? Cine ședea la loc sfânt? Dar mai înainte? Minciuna și fărădelegea... Așa a fost mereu căci minteresul viclean și pervers poartă întotdeauna fesul pentru cei ce nu mai au interesul Mântuirii căci s-au lepădat poftei pătimașe de mărirea lor înselor.

Citat:
Cele care au mai fost, iarăși se repetă, ca într-un remake al unei piese de teatru cu mai multe reprezentații. Actorul din rolul principal este duhul pitonicesc de la Pucioasa, care joacă rolul lui Antihrist ce vine suspinând cu crucea în spate, însângerat sub ea, ca să-i convingă pe mulți că tot el este chiar Acela care a fost și acum 2000 de ani, Hristos Căruia el I-a furat numele și rangul Lui de Păstor.

„Bună” viceversarea lucrurilor, păi duhul ăla pitonicesc pentru bani proorocea, așa cum deschid unii cărțile de joc sau ghiocul sau bila de cristal ca să spună fraierilor minciuni psiholojice pe care ei le cred, așa cum îndemni tu viceversat că ai aflat ce i-a ghicit lui nenea în zaț de cafia tanti grijania, și tu l-ai crezut ca fraiera că cică proorocii Domnului au duh pitonicesc... Păi pe care maimari îmbogâțesc proorocii?

Pe când voi schieunați și miorlăiți exact ca ispisisicile plângând amarnic pe cei care din pricina celor ce vor credea în Cuvântul lui Dumnezeu își pierd afacerile lor, pierd oile pe care le rătăceau de cap, și fățarnic vă arătați că i-ați plânge pe cei ce ascultă de prooroci. Plângeți-vă pe voi că tare urât miorlăiți exact ca cobia cobielor, ca și cucuvelele faceți, că așa au glasul și ele asemănător cu al mâțelor negre... unele fură iar altele cobesc... dar nu Adevărul așa cum cobea Iacob.

Că altfel de ce să deranjeze pe cineva o așa mică biserică? Așa un mic popor cuminte și frumos? Dar sigur că e deranjant pentru cei plini de duh pitonicesc locul și credincioșii de acolo unde se spune Adevărul căci Adevărul e concurentul minciunii și minciuna nu vrea să se audă Adevărul ci să se dea ea drept Adevăr. Dar Adevărul nu se supără niciodată dacă se înmulțește mărturisirea Adevărului... De aceea Biserica Adevărată și Sfântă este acolo unde se mărturisește Adevărul, nu numai prin vorbe ci și trăind conform cu El.

Deci am impresia că voi sunteți cele ce v-ați pierdut câștigurile cele grase, și vă intuiți și vă prevedeți falimentul total al bisericilor voastre mincinoase, sau o prosperitate în deșert... căci asta e finalul tuturor celor ce mint și vor să mintă și nu vor să accepte ei Lumina. Păi e greu să primești Adevărul fiindcă atunci o să trebuiască să vină la Lumină și doar n-or fi fraieri când e mai simplu s-o bage sub obroc... ca apoi să se înstăpânească întunericul... căci pe întuneric nu mai contează... e liber la orișice fărădelege împotriva fratelui tău, ca un fel de onomastică, un jubileu unde se poate jubila împreună cu toate amazoanele ce și-au dat drumul... și nu mai au opreliști.

Deci cine vrea să strângă turma de grumaz așa cum face duhul pitonicesc din șarpele piton cu victimile furgăsite? Domnul sau omul minciunii?

continuarea mai jos

Last edited by vsovivi; 10.05.2010 at 14:04:39.