View Single Post
Vechi 10.05.2010, 14:57:04
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Continuare

Citat:
Credința în venirea de azi a lui Antihrist nu se găsește decât în cei care au primit această credință în dar, de la acest duh Pucios, în inimile lor.

Păi antichrist a venit în gLume acum 2000 de ani odată cu nașterea lui Christos și cu Învierea Lui Iisus, deci odată cu răzvrătirea lui Iuda, cu sărutarea spre vînzare a lui Iuda, odată cu răzbunarea lui Iuda, Iscarioteanul și a altora asemenea lui... și de atunci se tot chinuie omul minciunii, vicleanul desfrânat și ascuns ca să se înscăuneze el în inimile oamenilor, în bisericile Domnului, să se autoîntroneze el la loc sfânt, deci cum ar putea să vie tocmai acum? Dar acum caută el să ocupe definitiv locul cel sfânt. Dar prin prooroci este dată pe fața mârșăvia antichristului care s-a autoînscăunat la loc sfânt... și s-a tot autoînscăunat mereu dar a fost de la Dumnezeu dăruit și câte un sfânt care să-i țină piept antihristului și să nu lase biserica sau țara sau poborul pe mâna lui, pe mâna celui rău...

Deci asta este și acum, omul minciunii nu lasă ca Biserica să fie a lui Dumnezeu prin sfinți și prooroci, a Cuvântului lui Dumnezeu ci vrea s-o țină pentru el zicând că el proorocește și știe ceea ce știe el mai bine ca Dumnezeu, cum e cu păcatul și cu mântuirea... el, omul minciunii, omul păcatelor, omul fărădelegilor, omul aristocrat, viclean și desfrânat...

Păi cum o să știe el mai bine ca Dumnezeu Adevărul? Iar dacă îl știe și el atunci de ce îl folosește cu minterese viclene pentru scopurile lui asunse? Păi pentru că îl roade aviditatea și pofta de putere și mărire de sine... Puterea de a dispune de sufletele oamenilor ca să i se închine lui... Vrea cu oricechip puterea de a tiraniza și a disturge totul până la cer! Căci pe toate ar vrea să le bage în mândrie ca omul să ajungă să fie după chipul și asemănarea lui, a păcatului... a minciunii, a neascultării pozând defapt sfințenia, măscărind iubirea și grija de aproape.

Citat:
Iar taina și minunile lucrăturii liderilor pucioși, cei care s-au ales pe sine ca să stea în fruntea bucatelor și de aici să se dea drept singurii și autenticii "credincioși", nu trebuie descusute sau ispitite de curioși, ca nu cumva să se descopere înșelăciunea lor:

" [...] nu găsesc pentru ele credință pe pământ dacă nu pun Eu în om darul credinței cea pentru venirea Mea de azi. Eu pe cei cu care Mă sprijin ca să vin pe pământ cuvânt i-am scos din lume și i-am așezat înaintea Mea și le-am dat duhul credincioșiei, și nu trebuie descusută sau ispitită lucrarea Mea cea de azi și taina ei cea pecetluită între Mine și cei credincioși venirii Mele de azi [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)
Care este înșelăciunea? Păi toate Cărțile VT sunt cărți ale unor prooroci dăruite de Dumnezeu, care a grăit unor prooroci și profeți pe care i-a trimis la popor și la regi și împărați în speranța că vor asculta, iar fiindcă nu au ascultat li s-a întâmplat lor numai nenorociri, dureri, distrugeri, chinuri... Și care sunt bucatele? O mulțime de oameni, turme cerești, care se slujesc unii pe alții trăind sub binecuvântarea Lui Dumnezeu? Păi nu au furat de la nimeni și nu înșeală pe nimeni... deci sunt bucatele preparate de ei, dar Domnul va nimici și bucatele și pântecele căci pântecele e făcut pentru bucate și bucatele pentru pântece, deci Domnul va nimici și pe unul și pe celălalt căci omul e făcut penttru Dumnezeu.

Citat:
La pucioși însă, o minune nu ține decât trei, cel mult patru zile. Suficiente, spre exemplu, ca paradigma iubirii să se răstoarne: nu iubirea vine de la credință, ci credința vine de la iubire:

"[...] iubirea celor credincioși vine de la credința lor [...] " (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din data de 2-05-2010)
" [...] iubirea cea curată pentru Mine are putere mare în om și îl umple de darul credinței [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)
Păi voi nu știți citi:
-iubirea curată a celor credincioși care vine de la credința lor pentru Mine are putere mare în om și îl umple de DARUL Credinței, adică de Harul Domnului...

Deci paradigma este cum se poate ca niște lingviste să nu mai știe ele citi două citate simple? Deci ce anume le înebunește lor mințile de li se tulbură ochii și nu mai vor să vadă? Ce minterese ascunse să le orbească?

Citat:
Prozelitismul pucios nu trebuie subestimat. El încă mai aduce roade otrăvite: oi rătăcite, conduse de păstori orbi care le duc la groapă, vin la liderii pucioși să se extazieze de frumusețea minciunilor lor și de binecuvântările pe care le împarte Antihrist cu generozitate, din staulul pucios :

"Binecuvintez pe păstorul care și-a adus în ziua aceasta oile la izvorul Meu de cuvânt și-i dau lui ceea ce-i folosește, și tainic îi dau lui duhul umilinței, duhul celor ce plac lui Dumnezeu, celor mari la Dumnezeu și la oameni, și în el să se păstreze el, căci așa sunt cei ce seamănă cu Dumnezeu pe pământ. Amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)
Nu ți-am spus? Ai scornit că Domnul este antichristul și repeți minciuna la nesfârșit... că doar sunt cu siguranță fraieri care o să pună botul și o să creadă... Deci „Bine” v-a învățat Ana și Caiafa: repetați mereu! Dar să vedeți atunci când o să fiți puși/puse cu păcatele voastre înainte, ce repetări o să repetați... Tot așa o să vi se învârtă ochii în cap: Domnul e antihristul, Antihristul e Domnul și curând o să constatați defapt cine e antichristul și cui ați slujit voi și atunci să vezi dureri... ca și inima femeii la chinurile nașterii sau ca inima struțului viteaz ce ține capul în nisip, în pustiu, în deșert.

Citat:
Duhul care își ia numele de "Sfântul Gheorghe" îi îndeamnă și el pe vizitatori să fie credincioși "Cuvântului" de la Pucioasa și să nu-i ispitească pe liderii pucioși (sau să-i descoasă, cerându-le consecvență, coerență și dovezi), ci să sporească în credința oarbă în "Cuvântul Domnului" lor:

"O, fiți credincioși, fiți credincioși cuvântului Lui cel de azi și credeți fără să ispitiți! O, sporește-le lor credința, Doamne, Păstor milos, Păstor cu glas duios. Așa Te rog eu pentru cei ce vin spre izvorul Tău de cuvânt. Amin" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)
Cum e credință oarbă? Dumneata nu știi să citești? Păi Cuvântul lui Dumnezeu grăiește peste pâmânt întru venirea Sa de multă vreme, cel puțin din 1955, când a dat să fie scris. Și câte s-au poroorcit și scris de atunci? Deci nu e oarbă deloc, ci orbii susțin că e o credință oarbă, căci orbii văd dar cei ce cred ei că vă iată că au ajuns orbi, au vrut să fie orbi... pentru ceva minteres că altfel pentru ce? Din joacă la marginile iadului? La graniță...

Citat:
Noii-veniți sunt îndemnați "să facă minuni înăuntrul lor", iar dacă nu se vor pricepe cum să le facă, să ceară ajutorul liderilor pucioși, care au cheia înțelepciunii în ei și care vor ști să le dea răspunsuri, în numele lui Dumnezeu, la orice nedumerire sau întrebare:

"Fiți făcători de minuni înăuntrul vostru! Întrebați cum să faceți aceasta, iar Eu vă voi răspunde prin servii Mei, căci am înțelepciunea Mea în ei pentru mulți, pentru cei ce se aleg pentru Dumnezeu prin glasul Meu de Păstor. Amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)
Da. Cei care au învățat, s-au smerit și n-au stat degeaba, ci au împlinit... vor ști să fie de folos fratelui lor.

Citat:
"Dumnezeul" Pucioasei le răspunde celor curioși pe măsura așteptărilor lor, prin servii Lui, manipulatorii și gestionarii Glasului Lui: liderii pucioși cei înțelepți pentru mulți și făcători de minuni înăuntrul lor.
Da. (Manipulatori după voia Domnului, nu cu minteres viclean, căci a manipula este să-ți folosești mâinile la lucru, dar voi cu alt sens ați folosit termenul... Să compromiteți proorocii insinuând cu ironia că ei și-au furgăsit pălăria? Ei, nu cumva voi? Deci pentru ce vă place să vă compromiteți la nesfârșit... întărire la cerbicie unită cu dracul învârtoșat până la sfârșit, veșnic dacă se poate... firește că așa pățesc cei ce se socotesc pe ei înșiși drepți și sfinți cu toate că nu sunt ci Dumnezeu le stă împotrivă.)

continuare mai jos

Last edited by vsovivi; 10.05.2010 at 15:15:53.