View Single Post
Vechi 10.05.2010, 15:23:27
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Finalul continuării

Citat:
A doua venire a "Domnului" a avut loc deci, și e în curs de desfășurare, desfășurare care se tot desfășoară, căci trenează de vreo 55 de ani încoace, la Pucioasa.

Înseamnă că urmează a treia venire, cea proorocită de Biblie că va fi a doua, dar pe care pucioșii nu mai au nevoie s-o aștepte. "Dumnezeul" lor a venit, deci se pare că acum au tot ce le trebuie.

Oare... chiar nu le mai lipsește nimic?
Absolut nimic nu le lipsește lor căci ei Îl așteaptă mereu pe Dumnezeu, fie că vine la ei în Duhul fie că va reveni cândva cu trupul ca să fie arătat lui Israel, căci Duhul proorociei este ceea ce mărturisesc ei, și mărturisirea Domnului este Duhul proorociei și spui Dumneata că nu poate fi asta a doua venire, și te distrezi crezând că ei mint când ei spun că urmează și venirea aia care e scrisă, și zici tu că aia e a doua și asta e minciună, dar iar ai tălmăcit prost, căci Domnul până la Înălțarea la Cer a pregâtit pe apostoli pentru venirea puterii Duhului Sfânt în ziua Cincizecimii, și îngerii au mărturisit la Înălțarea la Cer, deci mai înainte, că Îl vor vedea venind cândva pe Domnul lor, Domnul nostru, exact așa cum L-au văzut că s-a Înălțat, deci iată că nu putea fi vorba de a doua revenire aia în trup din viitor căci în Duhul Sfânt a venit a doua oară după Înălțarea la Cer. Și cum rămâne cu cuvintele către Maria Magdalena: „nu te atinge de Mine că nu m-am suit încă la Tatăl!” ? Deci iată că se mai suise odată la Tatăl fără ca să-L fi văzut cineva, nici îngerii poate deci nici într-un caz nu poate fi vorba de a doua revenire în trup așa cum susți dumneata că este scris ci de a treia... oricum ai număra.

Sau probabil că dumneata, susți că atunci prin Duhul Sfânt susții că n-a venit Dumnezeu, Sfânta Treime, Duhul Sfânt, Domnul la ucenici în ziua Cincizecimii... și zici că a mințit și că nu s-a urcat la Tatăl înainte de a veni la ucenici și a-i zice lui Toma să-I atingă semnele cuielor și al suliței dacă numai așa va crede... Deci sunteți pe dinafară și susțineți că este scris în scripturi înterpretările voastre fanteziste...

Dar este scris cu Adevărat doar ceea ce explică Cuvântul lui Dumnezeu dăruit prin proorocii Lui.

Și atunci când se va întâmpla aceasta revenire și cu trupul va fi probabil, eu nu știu, marea Zi a Judecății...

Și până atunci e bine ca omul credincios să-și facă lui însuși judecata după Cuvântul lui Dumnezeu dat prin prooroci ca să se curățească și să aibă smerenie și nu mândrie, căci Lucrarea Aceasta este Valea lui Iosafat, după cum este scris în proorocie. Și unii vor merge spre Împărăția Cerurilor iar alții după satana se vor duce la iad... și la judecată și la chinuri veșnice... deci e bine să așteptăm cu frică și fără a avea pete de păcură pe hăinuță și nici pe cămășuță. Să ne spălăm prin pocăință și veghe fiind și noi prooroci; dar ce fel de prooroci?

Păi așa ca mine că uite ce îmi proorocesc:

Dacă iar nu voi fi atent și nu voi veghea și priveghea, în clipa următoare sigur iar voi păcătui!

Dar dacă nu primesc proorocii lui Dumnezeu, și nu ascult de Cuvântul lui Dumnezeu, la nimic nu-mi folosește să fiu prooroc... căci tot prooroc mincinos o să ajung, exact așa cum e prooroc omul rău și necredincios.

Last edited by vsovivi; 10.05.2010 at 15:53:44.