View Single Post
Vechi 10.05.2010, 16:03:48
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Multumesc, Doriana! Acum m-am mai lamurit. Inteleg, deci ca vorbirea in limbi nu este daruita tuturor credinciosilor penticostali. Si cei care nu sunt cercetati de Duhul nu sunt dispretuiti de cei daruiti, nu? Nu sunt considerati pacatosi, nedemni, inteleg eu...
Asa e, nu toti au acest dar, desi e darul cel mai mic si mai accesibil. Insa Biblia spune ca exista si credinciosi fara daruri.
Cei fara daruri nu sunt dispretuiti [sau nu ar trebui sa fie]. Nu darul te face deosebit, ci doar diferit . E dat pentru a sluji mai bine lui Dumnezeu, nu pentru inaltare. Nu darul te mantuieste, ci jertfa lui Hristos de pe cruce. Ca mai exista cate unul care se considera mai sfant pentru ca are un dar...pacatul lui. E o nebunie sa te mandresti cu un dar pentru care nu ai muncit si l-ai primit gratis. De fapt e o nebunie sa te mandresti in general.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14