View Single Post
Vechi 10.05.2010, 16:51:34
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
In opinia mea, si daca gresesc, ma iertati, a face un lucru cu care nu esti deprins,adica neinvatat de mai inainte (vorbirea in limbi, tamaduirea, etc.)sunt (aproape )imposibile oamenilor obisnuiti. Expresia "sub inspiratia Duhului Sfant" imi pare cam...neortodoxa. Totul este posibil atunci cand Domnul te ajuta sa inveti o limba straina si sa talmacesti celor necunoscatori, sa inveti medicina si sa tamaduiesti. Dumnezeu, Harul Sf. Duh ajuta sa deprinzi aceste indeletniciri pe care sa le folosesti spre a face bine tie si aproapelui. Dar sa faci lucruri necunoscute de mai inainte,nu sunt de la Dumneze...
Da, asta se intampla doar sfintilor, celor care prin post si rugaciune indelungata, prin nevointe si viata curata au ajuns la asemenea imbunatatire. Si nici ei n-au fost atat de siguri ca merita acest dar. Dar nu stim noi voia Domnului si socotelile Lui nu ne este dat noua sa le cunoastem.
Dragele mele, spre regretul meu, trebuie sa ma opresc aici. Voi reveni data viitoare, deseara sau maine, vom vedea. Pana atunci, Domnul sa va pazeasca de rele!
Amin