View Single Post
Vechi 10.05.2010, 18:40:08
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
problema e mult mai larga si trebuie sa o vedem just ! E vorba de efectele crizei mondiale, care,s-a abatut si asupra romaniei, tara cu o economie ca un copil mic dar care prindea sa creasca ! Si copilul,dealtfel promitator, al economiei romanesti s-a imbolnavit putin pentru o scurta vreme, pt ca el nu e adult,sa poata rezita la boala economica ca tarile industrializate vestice !
Caz similar Grecia- am vazut totti la tv, cum economia acestei tari, bazata pe turism, si fara industrializare, repede s-a inflamat !
Deci nu guvernatii is de vina, sa fi fost un geniu, la timona,si tot luam apa la bord, principalu e sa n une scufundam cu nava numita romania !!!
Si pentru asta ,noi, matelotii de rand, trebuie sa facem sacrificii (insa pentru o perioada nu asa lunga !),dupa ce va trece criza, salriile si pensiile vor creste si va fi mult mai bine !
Noi trebuie sa fim solidari si uniti,nu carcotasi si sa latram meru de pe margine la guvern !
Hai ca esti basescian convins ! Care criza mondiala, mai, toti dati vina pe criza...ai uitat ce a zis base referitor la criza acum ceva vreme in urma ?
A zis cam asa : Eu si PD-L nu ne-am propus sa scotem Romania din criza !
Cum ti se pare presedintele tau iubit ?