View Single Post
Vechi 10.05.2010, 18:57:22
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Da, draga mea, diavolul nu il lauda pe Dumnezeu insa poate spune exact ce vrei tu sa auzi, poate lua chip de inger... asta daca vrei sa crezi! Si singurul lucru pe care diavolul nu il face e ca nu recunoaste greseala, nu se smereste! In rest sa stii ca nu e prost absolut deloc, doar a fost inger bun!
De acord cu tine. Dar nu mai spune ca atunci cand cineva Il lauda pe Dumnezeu vorbeste de la diavol, ca e si pacat.

mai bine sa o luam altfel: Tot imi spui ca toate sunt de la diavol. ok, unde este vorbirea in limbi de la DUmnezeu in aceste timpuri? Caci este scris in Biblie ca este unul din semnele care arata credinta cuiva:
"celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși".

Daca tot ce iti prezint este de la cel rau, unde sunt lucrarile Domnului in ziua de azi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14