View Single Post
Vechi 10.05.2010, 20:24:44
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Daca te uiti in Biblie, oamenii au vorbit in limbi si dupa Cincizecime, chiar foarte mult si des. In Corint se vorbea atat de mult in limbi incat Sf Ap Pavel a trebuit sa intervina intre ei ca sa le spuna sa vorbeasca pe rand, nu toti odata. La ei era cam cum e acum pa penticostali si nu va place, ca e galagie.

As dori exemple, daca nu te superi. Cum se manifesta darurile Duhului Sfant astazi? Ma refer la aceste daruri:

"Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței.
Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh;
Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor.
Și toate acestea le lucrează unul și același Duh, împărțind fiecăruia deosebi, după cum voiește."

Sunt sincer impresionata ca te-ai gandit la mine. Sa-ti spun ce imi place la noi in biserica: Imi place Cuvantul predicat pe inteles pana si pentru un copil; imi plac cantecele duioase care imi misca inima si o inalta; imi plac oamenii sinceri si deschisi, oameni pe care eu ii vad sfinti; semnele suferintei atat de frumoase pe chipul lor, smerenia, podoaba Casei Domnului, care ii insoteste pe multi; imi place dorinta lor de a-L cunoaste mai mult pe Hristos si a fi mai aproape de El, iubesc lacrimile lor sincere si inima insetata dupa Dumnezeu. Si, mai presus de toate, imi place cand Hristos se coboara peste Biserica, aducand mangaiere, har in rugaciune si toate darurile Lui minunate. Pentru aceste bucurii merita sa traiesti, sa lupti si sa mori daca e nevoie.
Descrii totul in cuvinte frumoase, Doriana, luminos, pe masura dorintei sufletului tau.
Eu insa, raman la convingerea ca doar atunci cand vei trai ortodoxia, vei putea simti diferenta. Cand, unde si cum, numai Dumnezeu poate sti.
Imi doresc sa te pazeasca Bunul Dumnezeu, sa te ocroteasca si sa-ti indrepte pasii pe calea Lui asa cum stie numai El si cand va crede de cuviinta.

Numai bine si tie si celor dragi tie!