HRISTOS A ÎNVIAT! Dragii mei, dar oare noi comparăm credința noastră (ortodoxă) cu o meserie, ca și cum am zice că, uite eu sunt strungar, tu frezor, deci tot cam același lucru este, deci...! Cum putem noi să zicem că e cam la fel ortodoxia cu catolicismul și că, gata, putem face căsătorii mixte, că doar, nu mai contează de acum...! Păi dacă făceau așa Sf. Mucenici toți, adică se închinau și la idoli, apoi mai mergeau și pe la Biserica ortodoxă..., apăi, ce mai era de noi....?! Dar oare, Domnul Hristos a întemeiat DOUĂ Biserici?! Deci nici nu se discută a fi posibilă o căsătorie mixtă! Pt. că, dacă punem mai presus sentimentele noastre, a unuia față de celălalt, și lăsăm la o parte dragostea față de Hristos și față de Sf. Lui Porunci, atunci ne pierdem cu totul! De aceea se nasc după aceea copii cu malformații, bolnavi, de aceea apar apoi fel de fel de boli și necazuri în familie, fiindcă DE LA ÎNCEPUT nu se ia seamă de învățătura DREAPTĂ și nu se pun bazele unei căsnicii întemeiate pe învățătura ortodoxă (în cazul nostru!).