Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Ce parere aveti de aceasta masura,cand deja salariile si pensiile sunt foarte mici?! Cum ar trebui sa traim de acum incolo ca sa rezistam?
Criza = judecata(a lui Dumnezeu); credeti ca trebuie sa ne pocaim cat mai mult in aceste timpuri grele? Cum vom putea realiza aceasta? Sau credeti ca ne vom pocai de nevoie?!
|
Daniel,cred ca ceea ce fac guvernantii nostri n-are a face cu pocainta,unora dintre noi,ci cu POCAINTA lor! I-a pus Dumnezeu (prin votul nostru-ferim-ar Dumezeu,nu si al meu)acolo sus ca sa-i puna la incercare iar ei ne pun pe noi la MARE INCERCARE,drept pt care vor da MARE SOCOTEALA,ca sa zic asa.Nu mi-as dori sa fiu in pielea mea la Judecata dar nici in pielea lor!Apoi nici in pielea unora dintre sarmanii mei semeni care si asa abia dac mai au cu ce-si duce zilele....
Evident ca ar trebui sa ne mai si revizuim.Ei...noi...caci,da ,CRED ca si Dumnezeu e un pic suparat pe noi,insa netrebnicii astia prea ne-au pus pielea pe bat si ar merita o lectie....Sa-l rugam pe Dumnezeu sa le dea intelepciune!Si noua asemenea!