View Single Post
Vechi 11.05.2010, 11:51:29
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit revin cu o rugaminte

Femeia de care spuneam ca sotul a plecat si a lasa-o cu 3 copii[3 fetite] a aflat ca sotul se afla in Sf.Munte pe langa manastirea Esfigmenu intr-o chilie parasite de pe langa manastire,si ar dori daca cineva de pe forum merge pe acolo sa imi scrie pe privat pt ai da o poza,evident ca avand barba e schimbat dar macar sa-l stie ca e bine,eventual sa mearga cu un frate de al lui.
chiar daca ii este greu cu 3 copii totu si se gandeste la el daca e bine sanatos si isi face griji pentru el,in toamna face 2 ani de cand nu mai stie nimic de el.
Tot de la cineva de pe net"prietenii Sf.Munte" am afalat ca e in Sf.Munt,un baiat care s-a intalnit cu el dar nu vrea sa dea amanunte zicand ca a fost alegerea lui sa fie lasat in pace.......!bine lasat in pace daca era flacau dar cu 3 copii mici.......!
Cred ca acel baiat nu are familie si habar nu are ce inseamna sa cresti 3 fete fara tata.Fetele intreaba mereu e el,la scoala sunt foarte destepte au luat premiul I.
Nici el nu a avut curajul sa i zica in fata ca se duce la manastire ci pur si simplu i-a trimis o scrisoare in care ea zis alegerea pe care a facu-o....intr-adevar era foarte credincios.
deci daca cineva poate sa -o ajute macar sa stie ceva de el,ia nu divorteaza de el pt ca tot asteapta sa revina acasa sau macar un semn de la el totusi sunt 2 ani.....!nu mai zic ca se descurca destul de greu el fiind cel care muncea si ea casnica locuiesc la tara!
Reply With Quote