View Single Post
Vechi 11.05.2010, 11:58:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Ba da, se manifesta si in Biserica Ortodoxa darul tamaduirilor si darul proorociei si darul deosebirii duhurilor ba chiar si darul atat de mult hulit al vorbirii in limbi.

Cu singura diferenta ca noi nu zicem ca aceste daruri sunt de la satana ci de la Dumnezeu.
Ihm, pai daca se manifesta...prin ce facem noi in consecinta departajarea intre panarama, si dar?

Iar daca nu putem recunoaste acest dar, cum de am putut crede in darul Sfantului Amfilohie, si nu l-am numit inselat, penticostal...de ce crezi asta?

Crezi ca noi ne putem ghida dupa spusele unor oameni, si despre interpretarea lor asupra manifestarilor avute, sau pretentia de a le fi recunoscute meritele...sau cumva doar dupa lucruri sanatoase?

Crezi ca Parintele Amfilohie se ruga, facea ca voi, tranforma darul dupa bunul lui plac, si buna lui interpretare...sau a spus minunatele fapte ale lui Dumnezeu unei pagane, care nu stia de existenta Sfintei Scripturi?

Poti intelege macar punctul nostru de vedere, si faptul ca nu credem in nimic ciudat...ci doar in ceea ce e sanatos, deci nu in daruri convertite in altceva...ca sa para, ca sa epateze intreaga comunitate prin daruri, in masa, prin manifestari...si alte de astea?

Offff...nu vreti sa acceptati adevarul, pentru ca va cramponati pe faptul ca sunteti daruiti, iar daca ati accepta ca e o panarama, ar reiesi ca nu sunteti intregi la cap...sau ca nu ati fost cat timp ati crezut!!

Dar eu va spun, ok sunteti daruiti...mai avem ceva de discutat in plus?