View Single Post
Vechi 11.05.2010, 12:48:49
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Nuuuu e adevarat, am avut o noapte lina...si cand ma trezii, ce sa vad..cosmarul vietii, acelasi text nesigur, bazat pe nesiguranta, dar tastat cu siguranta!
...dar bazat pe niste foarte sigure texte biblice, ocolite intentionat de "unii" , nu dam nume...

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Darul lui Dumnezeu pentru ascultarea noastra este bucuria, pacea si linistea ce o simtim facand voia Lui. Si asta este destul. Oricum primim multe "bunatati" fara sa le meritam.
Si acestea sunt daruri minunate. Dar ce pot eu sa mai adaug la cele spuse de Sf Ap Pavel, care enumera darurile Duhului Sfant? Nimic. Doar sa-l re-citez:

"Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței.
Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh;
Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor.
Și toate acestea le lucrează unul și același Duh, împărțind fiecăruia deosebi, după cum voiește."

Daca asa e voia Lui, noi o respectam si ne supunem. Mai mult chiar, ne bucuram, caci tot ce vine de la El e bun si desavarsit si aduce bucurie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14