View Single Post
Vechi 11.05.2010, 12:59:20
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Continuarea apariției revistei cutezătorii și aricipogognici

MM:
Citat:
Apoi, "Dumnezeul" Pucioasei se lansează în sfaturi politice către poporul român, căruia i s-au anunțat recent de către guvernanți noi curbe de sacrificiu: micșorarea pensiilor cu 15% și a salariilor cu 25% (deocamdată atât, dar dacă va mai fi nevoie, vor veni și cu alte "măsuri"). Prima povață: românii să se împace imediat cu "Dumnezeul" Pucioasei și să nu-L mai ignore cu nesimțire, sau să-L ia peste picior, ca până acum. Să vină toți la Pucioasa și să bea din fântâna pucioșilor, dacă vor să aibă viață. Să ignore spectrul foamei și al sărăciei și să se împace urgent cu pucioșii, blamând cu această ocazie Biserica oficială (BOR) care I-a făcut Lui nedreptate, atunci când a clasat mișcarea pucioșilor la categoria "manifestări centrifuge, străine ortodoxiei":

"O, neam român, Îmi apropii iarăși de tine cuvântul Meu, cuvântul Duhului Sfânt [...] și-ți tot dau povață cerească, tată. Voiesc ca tu să nu fii nevăzător și surd la glasul Meu, care te cheamă ca să vezi și ca să auzi și ca să bei din fântâna Mea spre viața ta. De când am plămădit Eu cu cuvântul cerul și pământul, de atunci te-am ales să-Mi fii masă și casă acum, la sfârșit de timp. O, tu ești acum în strâmtorare mare, tată, și ia bine de la Mine ca să faci tu ochii mari, căci ție nu-ți lipsește pâinea sau haina, ci îți lipsește împăcarea cu Mine, tată. O, împacă-te cu Mine, iar Eu, Domnul, te-am învățat cum să faci ca să ne împăcăm și ți-am spus că nu e bună nedreptatea, căci cei ce se numesc în mijlocul tău biserica lui Dumnezeu, aceia nu-Mi deschid ca să le dau Eu pentru tine, ba Mi-au făcut și Îmi fac nedreptate, tată." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Exact de acolo vine buba, de la nedreptate, de la neîmpăcarea cu Tatăl, de la neprimirea prorociilor, neprimirea Cuvântului lui Dumnezeu, sau n-ai citit ce s-a întâmplat pe vremea profetului Ieremia? Crezi că noi avem tratamente preferențiale? Păi dacă ne încăpățânăm să nu ascultăm atunci o s-o pățim la fel... o să ajungem sub copitele cailor și elefanților și porcilor și sub ghiarele câinilor și ispisicicilor lui nenia și în ibricul cu cafia a lui tanti grijania... Omul chiar nu vrea să se învețe minte niciodată? Păi da, că este scris în Apocalipsă că unii nu se vor pocăi și nu se vor întoarce din fărădelegi nici după ce vor veni peste ei toate câte sunt scrise acolo...

E de plâns, deci de la nedreptate și neascultare vine criza și se accentuează ea. Deci manifestările centrifuge și străine ortodoxiei vin de la distracțiile și învârtelile pe linghișpilul implantat la marginea iadului, din joaca de pbouker la granița iadului... unde fiecare își mizează sufletul la jocul savant de cărți de bucate...

Citat:
Problema este că Dumnezeul Pucioasei e într-o mare dilemă de management. El nu știe cum să înceapă și cum să facă ceea ce vrea să facă pentru țara română și pentru poporul român, ca să-i călăuzească prin pustia crizei și să-i izbăvească de crahul financiar-economic care se profilează la orizont:

"O, țara Mea de azi, o, neam român, dau să te povățuiesc, iar și iar dau să te călăuzesc și să-ți spun ce să faci. Dumnezeu-Cuvântul este în mijlocul tău cuvântând de mai bine de cincizeci de ani, și cu măiestrită taină lucrează El în mijlocul tău. O, cum să fac să pot să fac sfat cu tine pentru izbăvirea ta de orbire și pentru slava ta cu Mine apoi înaintea popoarelor? O, cum să fac să Mă asculți? Cum să fac să-Mi cunoască adevărul și glasul Meu cel de azi mai-marii tăi care stau pe scaune de slujitori de biserică și de legea lui Dumnezeu pe pământ cu oamenii? O, cum să fac cu voi să fiți credincioși glasului Meu cel de la sfârșit de timp pe vatra voastră, fii români?" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Păi nu știe ce și cum să facă Domnul cu omul necredincios și rău care este o boală grea nu numai pentru cei din jur dar și pentru el însuși. Puteroareaoarea ce vine din nisisip, de acolo de unde a rodit pisisikaa și a acoperit cu ghieruțele se pare că pe om îl îmbată și-l vrăjește mai tare decât orice beutură și omul ca o drosofilă melanogangster numai și numai acolo se învârte ca să se afle și ea adică el în treabă... Și până la urmă... ce-și caută omul cu mâna lui, ce-și face omul cu mâna lui, precis o să-și și găsească ce caută fiindcă urciorul nu merge mde multe ori la apă, uneori se întâmplă de alunecă și se sparge oricât s-ar crede că e vas de maurmură cu mare prețuire și nu e ca și celelalte, niște vase din pământ amestecat cu gunoi de oi și de capre...

Deci cine poate ști cum se poate proceda cu un astfel de om? Cu omul mândru de prostia și necredința lui. Căci omul prost, parcă nici nu-i prost destul dacă nu e și fudul... căci cu ironia crede el că-i crește fudulia dar cum de nu vede că defapt cu ironia își furgăsește pălăria frecând bălăria, adică menta, caci nu degeaba e scris prin pobor că mai bine dai școala cu clisă, cu slănină, ca s-o mânce câinii, că altfel ai să ajungi să tai frunze la câini... Deci cum să facă Domnul cu neamul cel mândru, viclean și desfrânat și care se îmbată mereu de putoareoare pentru puteroareoare? Cum să facă cu ei să nu-și taie ei singuri craca de sub picioare?

Citat:
După o matură reflecție, se pare însă că a găsit ce căuta: dacă cei vizați n-au putere să facă ceea ce vrea El să le facă, atunci le va da El putere. Plângând, la picioarele turmei încăpățânate de români, o va face:

"O, de atâtea ori Mi-am îndreptat cu duioșie spre voi cuvântul Meu cel de azi. N-aveți putere de credință, dar vă pot da Eu, fiilor, căci turma română are lipsă mare de Dumnezeu pe pământul ei când Eu, iată, sunt în mijlocul ei plângând la picioarele ei ca să-și deschidă inima și cămara cunoștinței și ca să-L cunoască pe Dumnezeu." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Da, asta ar fi pilda de scăpare, ca să plângem și să ne rugăm cu umilință ca să-și deschidă toți creștinii și toți românii inima căci altfel mergem fărăndoială și fărăgreș direct la țintă, în capcană... direct în iad...
Deci soluția ieșirii din criză este să ne umilim și să urmăm pe Dumnezeu.

Citat:
"Dumnezeul" Pucioasei se autodeclară Păstor cârmuitor de corăbii, iar corabia Lui este "România", pe care o păstorește pe pășunea valurilor pământului, dar care se scufundă (nu în pășune, nu în valuri de pe pământ, nu în valuri de pe mare, ci în datorii) văzând cu ochii:

"V-aș întreba pe voi ca să-Mi răspundeți apoi, aveți ceva de câștigat că nu Mă primiți cu povața slavei cuvântului Meu, care curge râu al vieții în mijlocul acestui pământ binecuvântat din vecii, aparte binecuvântat pentru vremea Mea cea de acum ca să vin cuvânt pe pământ în casa aceasta și să cârmuiesc cu glasul Meu de Păstor blând și smerit corabia aceasta prin valurile de pe pământ?" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Da, se scufundă din pricina datoriilor căci de 60 de ani de crunt torționarism și de închinări la faraon, și la uneltele lui ademenitoare, datoriile poporului față de Dumnezeu cresc neâncetat... se umple corăbioara de nisisip și pe dedesubt sunt plăgi mari și grele de plumb. Deci se scufundă văzând cu ochii și nimeni nu știe ce e de câștigat de se tot aruncă de pe toate televiziunile noi și noi lopeți de nisisip în ochii căpitanului de vas și în ochii poborului că cică criza vine de la cine a făcut împrumutul? Chiar cine a făcut împrumutul dar și risisipa? Dar nu de bani e vorba ci de păcatele acumulate de 60 de ani și de atâta nedreptate ce șade ca niște munți de nisip pietrificat pe corăbioara care abea mai rezistă și nici ea nu mai știe încotro merge ci iată că se învârte în jurul insulei șerpilor. Dar cine sunt șerpii? Deci ce aveți de câștigat din neprimirea proorociilor? Ceva precis aveți voi de câștigat sau mai degrabă de pierdut că altfel pentru ce Saule, Saule? Sigur că e greu să recunoști că și totuși există Dumnezeu. Și bun este Domnul și nu omul, nu omul rău și necredincios... și lacom la toate și plin de cinism și prefăcut și fățarnic și ursuz și bețiv și plin de nebunia de pe urmă cu care se ispistește ca o fericire pentru viitor... Deci nu omul necredincios și nerecunoscător și nemulțumitor e bun ci Domnul, numai Domnul. Defapt a cui crezi tu că ești? Cine crezi tu că te-a făcut pe tine?

Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 13:12:21.