Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ce explicatie are insiruirea de oameni de diverse nationalitati, prezenti la Cincizecime, si care aud cele spuse de Sfintii Apostoli, graite in limba lor?
Sfantul Apostol afirma ca isi doreste sa vorbeasca mai degraba cateva cuvinte intelese in Biserica, decat o multitudine de altele, spuse in limbi straine si de neinteles pentru cei din Biserica...am dreptate?
Imi pare rau, dar eu asta am citit...am afirmat ceva gresit?
|
Nu ai afirmat gresit. Ai citit doar ce ti-a convenit asta e problema.
Sau, daca e sa fiu mai sincer, iarta-ma, dar nu cred ca ai luat 1 Corinteni 14 sa faci un studiu personal amanuntit.
Mai degraba cred ca citezi din comentariile altora. Daca ai studiat personal, cu atentie, capitolul, imi cer scuze anticipat.
In acelasi capitol
Apostolul Pavel marturiseste ca el vorbeste in limbi mai mult decat toti Corintenii.
Apostolul Pavel in acelasi capitol ii indeamna sa ravneasca dupa darul vorbirii in limbi.
In acelasi capitol Apostolul Pavel ii indeamna sa foloseasca acest dar in biserica. Insotit de darul talmacirii.
Apostolul Pavel le sugereaza in acelasi capitol ca, daca nu exista darul talmacirii, sa se roage in limbi in asa fel incat sa auda doar ei si Dumnezeu.