Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Maria este trimisa cu serviciul in Egipt.
|
pot doar sa-ti spun ca eu una nu as pleca niciodata cu serviciul in Egipt si dealtfel nici intr-o alta tara, departe de duhovnicul meu si de familia mea spirituala (de la biserica) si cea trupeasca, parintii si bunicii. (p.S. stiu ca nu sunt eu Maria din ex. tau, dar cred ca te-ai gandit ca as putea fii)
Citat:
Cei 2 se cunosc si se indragostesc.
|
incerc iar sa imi aplic exemplul tau :)
Eu nu m-as indragosti niciodata de cineva de o alta religie. Primul lucru pe care-l fac atunci cand cunosc un baiat il intreb in ce crede, dpdv religios evident. Si daca nu este ortodox nu ma apropii sufleteste.
Citat:
Dupa o perioada cei 2 afla ca au o credinta diferita.
|
nu mi se pare normal ca acest lucru sa se afle, doar dupa o vreme.... daca te intereseaza ce se intampla cu sufletul tau nu-ti permiti sa neglijezi sa afli asa ceva despre un om care sa zicem ca-ti place..
Citat:
Cat despre acel sentiment numit dragoste(intre 2 oameni)…ne trebuie aprobari mai nou.
|
NU. nu-ti trebuie aprobare ca sa te indragostesti. Dar orice fel de dragoste in afara de cea de Dumnezeu trebuie sa o lasi in sufletul tau cu discernamant. Nu ma refer aici la iubirea de aproapele. Dar daca ne lasam prada patimii dragostei cum ne mai putem darui cu totul Lui Hristos? daca nu putem renunta la un/o iubit/iubita ce sa mai zicem de un parinte caruia ii pleaca copilul sa se faca monah/monahie sau cum sa mai accepte un parinte caruia ii moare copilul ca aceasta nu inseamna o pedeapsa a Lui DUmnezeu?
Citat:
Romeo si Julieta ar crapa de nervi pe anumite aspecte.
|
zau acum... cine ce treaba are cu romeo si julieta?
Citat:
In rest sa ma judece Cel de Sus pt ce am scris precum si cei care simt cva pot ridica piatra.
|
nu judec si nici nu dau cu piatra. la fel ca tine gandesc din pacate foarte multi, din ce in ce mai multi.
eu mi-am spus doar punctul meu de vedere. de ce am facut-o? nu pentru a fi in contradictie cu tine sau cu altii ci doar pentru a le arata celor care gandesc la fel ca mine si se simt (asa cum ma simt si eu uneori)... prea singura... ca NU SUNT SINGURI. ca mai exista si altii care simt si gandesc si traiesc astfel.
Doamne milostiv fii mie pacatoasei!