View Single Post
Vechi 11.05.2010, 15:08:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare de mai sus jos.

Citat:
Răzbunarea a rămas arma pucioșilor:

"O, nu trebuie neamul creștinesc să mănânce pe cele oprite pentru zilele acestea, nu trebuie. Nici măcar untdelemn nu trebuie în bucate în zilele pentru postire, darămite altfel de hrană oprită pentru zilele în care sfinții și părinții au scris post de bucate! O, nu te teme că mori de foame, fiu român! Tu de neascultare mori dacă mori. Mâncarea cea fără de socoteală sfântă îți aduce boli și durere în trup și în viață, căci sfinții și îngerii se răzbună pentru ranele Mele de la om, iar tu știi aceasta, dar nu mai vrei să asculți, tată." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Păi se răzbună, se răzbună, că ce și cum să facă? Se răzbună sfinții și îngerii pe păcate, căci multe nedreptăți au fost făcute împotriva celor nevinovați și durerile astea statornicite ce s-au înstăpânit se fac răni în coastele Minelui și dacă omul se unește tot mai mult cu păcatele, își face casă în duhul pitonicesc, în șarpele boua, cam ce crezi că o să i se întâmple omului aceluia rău până la urmă? Dar nu brusc, și nu se va vedea... așa că degeaba vin unii tot mai aproape de locul unde se răzbună Domnul pe păcate, crezând că ei nu o s-o pățească de la prea multe îmbucate și mușcate și de la zilele de post aruncate, că răzbunări tot o să-și ieie fiecare pe spate căci altfel nu se poate cu cel ce nu-și cere degrabă și serios ca zilele să-i fie iertate că prea a lovit cu nedreptate înfigând cuțitul pe la spate în rănile de la cruce lăsate... Deci altfel nu se poate decât răzbunate. Deci nu-ți fă probleme că dreptatea și legile vor fi până la urmă cu siguranță aplicate, mai devreme sau abea în eternitate. Mai bine mai târziu decât niciodată, mai bine mai devreme decât preatârziu, dar nu trebe să poarte nimeni de grijă ca să-și primească altul ce merită ci să porți grija ca să împlinești tu cele ale dreptății... adică să nu te scuturi de cruce și de jug... că dacă omul, fratele tău îți dăruie jug și cruce... nu degeaba ți-a zis Domnul să-l rabzi cu stoicism și cu bucurie... findcă numai așa ai să te mântuiești... altfel te fraierești cu siguranță... cu siguranța și cu poliția lui nenia și a lui tanti grijania.

Citat:
"Dumnezeul" Pucioasei le cere românilor ca nu cumva se răzvrătească împotriva cârmuitorilor țării (regimul Boc și președintele Băsescu, doi corifei simpatizați și susținuți propagandistic de pucioși în ultimii ani) care tocmai au anunțat noi măsuri draconice care vor mutila veniturile populației. Robirea financiară a țării în fața străinilor este prezentată ca un rău necesar:

"O, neam român, te aduce Domnul din spate la voia Lui, dar nu ridica glas de cârtire, nu te ridica cu cârtire peste cei ce stau sus la cârmă, care ar fi să se îndatoreze pentru tine la neamuri străine, ca să te robească ele apoi la voia lor. O, fii înțelept, neam român, căci nimeni, nimeni nu e bun pentru tine, nimeni decât Dumnezeu. Hai, tată, să ne sprijinim noi între noi prin greu și prin lipsuri, și să nu-ți fie greu să te așezi în legile Mele sfinte, căci ele te vor scoate din toate strâmtorările care vin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Da, cineva trebuie să tai pisikaa în două! Dacă nu, ea o să facă pui. Pui de baltă... exact ca în ultimii 20 de ani.

Citat:
Dacă românii vor asculta de "Dumnezeul" Pucioasei și nu se vor răzvrăti împotriva liderilor lor, îi așteaptă nu numai ieșirea din recesiunea economică, ci și o închinare care le va veni de la toate neamurile. Neamurile vor veni la români cu daruri (cel mai probabil, darurile vor fi în euro și în dolari, căci cu aurul, tămâia și smirna nu prea ar avea românii ce face, că din acestea mai au și ei):

"O, dacă tu, neam român, vei vrea și Mă vei asculta, vei fi tu cel mai slăvit neam de pe pământ, căci harul Meu și Duhul Meu Se va coborî peste tine și te va umbri și vor veni spre tine neamuri, precum este scris, și vor lua din slava Mea cu tine și te vor dărui cu daruri, tată, așa cum este scris de cea aleasă pentru slava Mea, și iată, de aceea te povățuiesc să te împaci cu Mine și să te înveți să faci voia Mea, o, țara Mea de azi." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Chiar au românii aur, tămâie și smirnă? Oare cei trei magi or fi fost români? Dar nu e suficient ca poborul să rabde măsurile pentru ieșirea lui din criză ci trebuie să și asculte pe Dumnezeu și abea atunci neamurile vor vedea că neamul român este cel mai slăvit neam de pe pământ...
Deci fără ascultarea de prooroci și fără pace de la Cuvântul lui Dumnezeu ce poate să ne aștepte? Frig până în mai a fost, îngheț, și dumneata n-ai crezut ci ai zis că se încalzește mediul, inundații au fost, secete au fost... ce poate să urmeze din pricina celor învârtoșați la inimă ca să se îngâmfe și întăriți la cerbice ca să se mândrească? Dar nu se știe ce câștig pot să aibă ei, cei ce nu primesc proorociile? Nu este scris că să luăm aminte? Probabil că unii când se zice Să luăm aminte, ei atunci în loc să se smerească ei cred că trebuie să se mândrească și să se încăpățâneze ca să facă ei voia lor și nu care cumva să facă voia Domnului... așa cum a pățit Domnul cu poporul Său pe vremea lui Ieremia profetul... N-au crezut și s-au ascuns sub fusta lui faraon... dar la noi unii se ascund în jobenul lui fanfaron.

Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 15:16:50.