Citat:
În prealabil postat de florin1966
eu ti-am recomandat sa citesti nu am afirmat ca-l lauda,de unde ti-a venit?una e lucrarea lui dumnezeu si alta a diavolului.dracul se teme de dumnezeu dar cauta sa minta si sa semene dezordinea si minciuna
|
Aha. Sunt de acord cu tine, insa asta nu se intampla in cartea Iov, unde satan actioneaza pe fata, distrugandu-i viata lui Iov. Nici macar nu mai minte sau, cel putin, nu ne este relatat.
Citat:
În prealabil postat de florin1966
ca si np care inselati fiind cu mintea intunecata de mandrie dracesca se cred singurii cunoscatori ai adevarului.
|
1. Chiar daca mai sunt astfel de oameni nu trebuie sa-i bagi pe toti in aceasi oala. E ca cum as spune, uitandu-ma la tine, ca ortodocsii nu stiu sa foloseasca majusculele , ceea ce nu e adevarat.
2. Faptul ca tu-i compari pe cei ce nu sunt ca tine cu satan si spui ca au mandrie draceasca vine din smerenie ? Esti sigur ca poti deosebi ce vine de la cel rau si ca pe tine nu te-a pacalit niciodata? Esti sigur ca aceasta nu e o pastila administrata de cel rau pe nevazute, in timp ca te legana spunandu-ti ca tu esti mai credincios pentru ca faci parte din partidul X?
3. "Cine ești tu, ca să judeci pe sluga altuia? Pentru stăpânul său stă sau cade. Dar va sta, căci Domnul are putere ca să-l facă să stea."
[ Romani 14:4]