View Single Post
Vechi 23.04.2007, 23:36:39
Vlad87 Vlad87 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.04.2007
Implicit

Foarte multi oameni vorbesc despre ceva ce au facut recent fara a cugeta inainte,iar dupa consumarea faptului,instaurandu-se sentimentul de vinovatie,incearca sa afle raspunsuri de pe unde pot pt a-si linisti sufletul.Raspunsul il poti afla direct de la Dumnezeu.Te temi ca ar putea fi un pacat ca ai fumat narghilea?Cauta in adancul sufltului tau peDomnul si intreaba-l.Daca in tine s-a instaurat teama ca ai pacatuit,alunga prin credinta aceasta teama.Totul tne de atitudinea cu care ai facut acest lucru.Ai gasit in el un lucru cu care ti-ai satisfacut o pofta trupeasca?Ai tanjit la ea?Atunci ai pacatuit in fata ta si a lui Dumnezeu.Trebuie sa fim cumpatati in orice am face.Eu nu judec pe nimeni.Euma judec pe mine.Sunt fumator,amcazut in patima acestui viciu,si mi-e rusine de mine ca am aceasta slabiciune.Dar trbuie sa ne pastram fermitatea.Daca sufletul ne spune ca am pacatuit,trebuie sa ne asumam pacatul si sa ne para rau de el.Nu sa ne mintim singuri,prin tot felul de explicatii absurde ca nu e un pacat,pt a putea continua cu viciul respectiv.Dumnezeu este mare si noi suntem mici,dar marirea Domnului ne mangaie pe toti.Am o mare dragoste pentru Dumnezeu,il simt in inima mea,dar sunt slab si in fata Domnului visez sa ma infatisez plin de vointa si smerenie.Va imbratisez pe toti desi nu va cunosc.
Reply With Quote