Lingvistele astea scriu întruna ca lenin...
mariamargareta
Citat:
Săracii lideri pucioși, care mănâncă pâine fără să o muncească și au mașini luxoase, pământuri, case, castele și hambare pe care nu le-au cumpărat din banii lor, ci din banii însușiți după ce au mâncat casele văduvelor, le propovăduiesc altora sărăcia lucie:
|
Mai mai că-mi vine să le plâng pe văduvele alea cu casele mâncate, și să mă aprind de mânie din pismă văzând bogăția acumulată, nu pe banii lor... dar pe banii cui? Au furat? Au tâlărit? Păi au primit așa cum primește orice primitor și nici măcar nu au primit de la bogați ci tot de la săraci, deci iată cum săracii au primit de la alți săraci și împreună au ajuns cu toții bogați, unii în Cer. Dar pe alții însă îi doare dar nu de grijile altora ci din minteres... și atunci amestecă minciuna cu ironia ca să le iasă comedia.
Citat:
"O, nu te teme de sărăcie, ci teme-te de bogăție, tată, căci bogăția piere! O, nu te teme de lipsuri, ci teme-te de toate cele stricate și vinovate, [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
|
Deci vezi ce-și strânge omul? Pe cele stricate și vinovate și-și zice că ele îi dau liniște și sănătate... cu care să se dea mare la alții că iată dovada că e om de societate... exact ca pisisicile aristocrate... dar nu alea din desene animate... ci alea ce se cred savante căci omul doar lui nenia îi dă întietate fiindcă are ciucurii auriți la hainele lor sulimenizate ca să te sperie dacă poate cobindu-ți câte un blestem pe la spate... că fariseul altceva... ce altceva poate?
Citat:
După ce liderii pucioși au elogiat gestul închinării cârmuitorilor politici la străini, pentru a ieși cumva din recesiune, acum mustră poporul pentru că îi copiază pe străini în portul lor. Ei i-ar vrea pe români ba îmbrăcați în ițarii și iile strămoșilor, ba în tunicile și rochiile cu trenă ale prinților și prințeselor (cârmuitori care nici n-au existat în istoria românilor, până a nu fi aduși la tron prinți străini):
|
Interesantă paranteză, probabil ai uitat brusc istoria neamului, păi de la Menumorut și Glad și Gelu am avut numai port cu tunici și rochii lungi cu trenă și pline au fost pământurile de prinți și prințese și de neamuri boierești care aveau același port... dar acum e la modă haina din piele... din pielea goală... că în asta vor să ne integrăm... în absolut, în absolut nimic... adică să preluăm moda goilor pușcă care mușcă din momeala din cârșig ca să cârâie apoi. Și să rânjim într-o beție distractivă de priviri haotice. Ce fain. Ca în rai... pardon, ca în iad.
Citat:
"Stau în sfat cu voi, fii români, și vă rog pe voi să deschideți cartea istoriei și să stați o clipă față în față cu străbunii acestui neam și întrebați-vă apoi dacă arătați ca ei, ca fii ai lor, ca urmași ai lor. O, frumos și creștinesc și iubit de Dumnezeu a fost portul românului! De ce, de ce, tată, l-ați părăsit și n-ați iubit să fiți frumoșii Mei? Iată cum vă luați după străini! Ați pierdut mândria aceea sfântă de a fi frumoși ca sfinții, ca străbunii, o, fiilor. Eu, Domnul, v-aș vrea pe toți împodobiți cu strai plăcut lui Dumnezeu, v-aș vrea prinți și prințese după port și n-ar mai fi nici un neam mai frumos pe pământ ca și neamul Meu român, pe care Tatăl l-a hărăzit al Meu acum, la sfârșit de timp, și iată, Eu vin în mijlocul lui cuvânt și îl povățuiesc pe el spre iubirea Mea cea de sus pentru el." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
|
Citat:
Poporul român este hărăzit de către "Dumnezeul" Pucios să fie Buricul Pământului, adică "întâiul pe pământ", căruia i se vor închina toate neamurile care vor veni și îi vor rezolva atât sărăcia, cât și toate lipsurile (sau invers, că e totuna):
"O, trezește-te, tată, și arată-te întru toate neam al lui Dumnezeu, căci Eu sunt Împăratul făpturii și te vreau întâiul pe pământ înaintea Mea, ca să se închine Mie și ție neamurile, tată, dar ascultă-Mă și nu te teme de sărăcie și de lipsuri dacă Mă asculți!" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
|
Păi e chiar buricul pământului România, că doar v-am dezvăluit taina de la Pătlăgeanca TulCea ce se află la răsărit de Glodeni. Acolo e Raiul cel din vechime sădit de Dumnezeu în Eden, adică ceea ce s-a ales de el din pricina neascultării omului... Dar Raiul de la Dumnezeu închis pentru omul rău prin Heruvimi cu săbii de foc rotitor Îl va așeza Domnul acolo unde va voi... căci la sfârșit va fi ca la început. Și omul va fi reașezat în Raiul desfătării... căci deajuns cât va fi suferit omul până atunci. Așa sper, nu știu, habar n-am, dar bunătatea Lui Dumnezeu spre asta îmi trimite gândurile deductive... dar cum oare va intra omul acolo dacă nu va asculta până la sfârșit și nu-și va face canonul de ispășire a păcatelor și nu se va lepăda de păcate ci va iubi mai degrabă mândria lui și slava lui de la oameni? Cum va reintra omul în Rai dacă defapt e cam ieșit omul din Dumnezeu și din toate mințile? Se bucură și el aici cât mai are vreme să se distreze că apoi gata pauza... la fund... napoi în smoală.
Citat:
"Dumnezeul" Pucioasei le pregătește românilor o surpriză cu iz tradițional românesc: le va da viață din costița Lui:
"Eu, Domnul Dumnezeul tău [...] Voiesc să-ți dau din costița Mea viață [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
|
Păi da, așa cum unii din costița lor răutăcioasă dau altora moarte, tot așa Domnul, din costița Lui iubitoare ne dă viață... și nu oridecare ci sfântă și veșnică.
Citat:
Neamul român cel bolnăvior are în mijlocul lui salvare de la "chibuțul" de la Pucioasa, care este ridicat acum la rangul de cuibuț, în care liderii pucioși, fii ai "Cuvântului" Pucios din zilele acestea de pe urmă, se ascund de vrăjmași și de otrava lor:
"O, Mi-e tare milă de tine când te văd înțepat de vrăjmaș și de otrava lui, și aș vrea să te înviorez, neam român, și în chip curat să am ucenici de la Mine pentru tine ca să-ți fac bine prin ei din partea Mea, dar vrea-vor cei ce stau păstori peste tine, vrea-vor ei să Mă creadă și să Mă asculte ei pentru viața ta, pentru mila Mea de tine? Tu ești cuibuțul Meu cel de azi. Vin în mijlocul tău cu cuvântul Meu cel de azi și te găsesc tare bolnăvior. Stau înaintea ta cuvânt prin fiii cuvântului Meu cel din zilele acestea." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
|
Păi hotărăște-te la ce instigi confundând kibuțul cu cuibuțul, dar să știi că aici spiritele sunt pătimașe, în problemele astea spinoase.
Citat:
"Dumnezeul" Pucioasei, în nedumerirea Sa, apelează din nou la paradigma "iubirea naște credință", din care iese ascultarea care îi îngenunchează pe cei tari la cerbice și care nu I se supun Lui:
"O, așa dau Eu să lucrez în mijlocul tău, neam român, dar tu, tată, nu mai ești învățat să stai în cuib și să primești viață, și cum să fac Eu cu tine, oare, să te aduc la viață, să te scot din primejdie și să te aduc la iubire, la credință și la ascultare pentru acestea, o, neamul Meu cel de azi?" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
|
Bun comentariul... bun de tot. Păi dumneata chiar se pare că dinpăcate orbești pe zi ce trece tot mai tare și mai tare: „și să te aduc la iubire, la credință și la ascultare pentru acestea” e vorba după cum se vede de o motivație a ascultării deci exact invers ar fi că iese, adică ai motiv ca să asculți și ascultând iese credința și iubirea... de mai mare.
continuarea mai jos
Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 16:47:59.
|