View Single Post
Vechi 11.05.2010, 16:52:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit final de comentariu pe marginea comentariilor în stil cutezătorii și arici pogognici

Citat:

"Cuvântul" de la Pucioasa este echivalat cu Duhul Sfânt, pentru a-i paraliza de frică pe cei din neamul român care încă ar da să se împotrivească liderilor pucioși, știut fiind că "păcatele împotriva Duhului Sfânt nu se iartă în veac". Toate duhurile pitonicești care își iau nume de sfinți și de îngeri sunt chemate în nor de slujire la Pucioasa. Neamul român este somat să-și dea inima pentru erezia de la Pucioasa:
Aici gata, ai lovit cu ce știi tu mai bine, sunt după mintea ta nici mai mult nici mai puțin decât duhuri pitonicești, e erezie și dacă așa zice nenia atunci nu e Duhul Sfânt și noi nu păcătuim ci răzbunăm spre cinste ca tanti grijania să nu-și mai facă griji... că iată, îndrăznim noi, cutezăm să repetăm la nesfârșit hula împotriva Duhului Sfânt... Deci ești liniștită, nu ți se va ierta în veac deci pentru ce să-ți mai faci griji... hulește nainte și proorocește așa ca pe la mama omida care s-a dus în schimb de experiență pe la tanti grijania și s-au încurajat una pe alta văzând ceva că a ieșit în zațul din cafeluțe că iată ce le-a ieșit că ele sunt defapt Oracolul și s-au bucurat că Oracolul avea rol pozitiv și e de partea oamenilor în Matrix... și poți să susții cât vrei că doat tu știi că îngerii nu sunt îngeri și sfinții nu sunt sfinți ci sunt defapt roboți care vin să fure ca să-și asigure alimentarea cu energie pentru toate mașinăriilor lor cu care stăpânesc și terorizează gLumea. Doar că e viceversa: sunteți înșelate de duhuri pispitonicești și miorlăiți viceversa după pisicile negre și după cucuvelele tărcate ca împreună să cobiți că nu o să vi se scrie păcatele și că iată că defapt voi ați slujit o cauză bună... cauza victoriei insectelor asupra sectelor... Păi nu sfântului Ilie i-a fost dată această putere? Nu îngerii vor despărții grâul de neghine? Cam prea distrate îmi păreți pentru statutul de îngerași... mai degrabă arătați ca niște pisoiași, sau pisoiașe... deci vezi cât de importantă este o singură sedilă?

"Sunt în mijlocul tău cuvânt de Duh Sfânt, neam român. Te povățuiesc și te îndemn să nu faci păcat împotriva Duhului Sfânt, căci Eu voiesc să te iert și să te vindec cu cuvântul Meu de peste tine, cu Duhul Sfânt, Care curge din gura Mea cuvântul râului vieții în mijlocul tău, țara Mea cea de azi. O, am grăit cu tine în mijlocul poporului cuvântului Meu de pe vatra ta. Chem îngerii și sfinții să-Mi slujească în mijlocul tău împlinirea cuvântului Meu de peste tine. Vreau ca tu să înviezi înaintea Mea și să trăiești în Domnul pe pământ. Pace ție! Ascultă povața Mea! Citește-o și învață s-o împlinești! O, așează-te cu credință înaintea Mea și dă-Mi, o, dă-Mi inima ta, neam român, țara Mea cea de azi! Amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Citat:
"Cuvântul" de la Pucioasa este acum noua Evanghelie, Evanghelia lui Antihrist,

Da, repetă la nesfârșit, că poate prinde la celelalte pisikuțe, repetă repetă, că poatepoate o să devie adevăr pentru unii... Dar la sfârșit surpriză.

Citat:
care va trebui cercetată mereu și mereu de cei care o iubesc pe ea. În ea vor afla că "Dumnezeul" Pucioasei este un "Dumnezeu" Atotputernic care poate totul, dar nu oricum poate El, ci numai și numai prin liderii pucioși, fiii Lui cei neputincioși:

"O, cercetați, cercetați mereu, mereu cuvântul Meu de peste voi și faceți-vă rodul lui, căci Eu, Domnul, trebuie să pot cu voi în vremea aceasta cu necredință mare în ea și trebuie să pot prin iubirea voastră, prin jertfirea voastră pentru lucrările Mele și prin credința voastră, credința fiilor lui Dumnezeu, care poate totul, totul prin voi, prin fiii cuvântului Meu cel de azi, o, fiilor. Amin, amin, amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Păi fiii lui Dumnezeu sunt frații și copiii Domnului, iar frații Domnului se știe cine sunt: „Frații și Maica Mea sunt cei ce fac voia Tatălui Meu Carele este în Ceruri.” Deci oricine ascultă și plinește poruncile este fiul Lui Dumnezeu. Iar dacă fac asta și liderii, și ei sunt fiii lui Dumnezeu, doar că ei au atunci și griji de păstori. Dar cine vrea să se înalțe pe sine să se smerească și să fie mai mic decât toți și să slujească tuturor... deci iată Cale pentru cel ce are râvnă de creștere... de întietate... de mărire de sine... deci cine vrea să se mărească pe sine, să se slăvească pe sine, să se micșoreze și să fie mai mic decât toți și să slujească tuturor. Sigur că opusul mândriei nu prea place oamenilor, firește căci omul iubește mândria și slava deșartă a nebuniei de pe urmă pe care o visează el la nesfârșit în viitor... omul rău, prost și fraier.

Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 16:59:17.