View Single Post
Vechi 24.04.2007, 00:56:07
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
veilur, imi pare rau daca numai astefel de fete ai cunoscut, sincer iti spun, mai ales ca sunt fata si sunt din Bucuresti si se intampla ca anturajul meu sa fie format numai din fete despre care tu spui ca nu exista sau ca sunt foarte rare. Ori judeci de la prima vedere ori ai avut un ghinion cumplit sa cunosti fete interesante doar de latura materiala. Mai des intalniti sunt baietii care nu vor altceva de la fete decat sa se culce cu ele.(dar nu toti sunt la fel). Acum sa nu incepem eu sa apar fetele si tu baietii ca nu ajungem nicaieri :P:P exista oameni de toate felurile, sper sa cunosti si altfel de fete pentru ca exista. Mula bafta!
Sincer sa fiu nu am cunsocut multe fete, pentru ca nu a fost sa fie:). Pe mine nu ma afecteaza faptul ca nu am prietena, ci mentalitatea fetelor. Referitor la anturajul tau format numai din fete fidele sau serioase, hmm...cam greu de crezut, dar nu te contrazic, probabil sa fie cum afirmi tu :). Este ca si cum mi-ai fi dat de inteles: " Stefane, suntem pe undeva pe aici, vin-o si gaseste-ne!" Numai ca bafta mea in a gasi o alstfel de fata este aproape nula. :) Oricum multumesc de incurajare, darrr...