Doamne ajuta
Dumnezeu si Maica Domnului are grija de fiecare nu vam cerut dumneavoastra sa va rugati caci stiu ca nu aveti grija asta pe toate topicurile unde intrati va abateti de la subiecte facand lumea sa para mai joasa ca dumneavoastra nu sunt eu cineva sa va judec si nu judec pe nimeni ,dar sa stiti ca acum ati cautat un motiv sa va legati de noi ,aveti frica de Dumnezeu totusi caci eu stiu sa ma rog pentru fiecare la Dumnezeu si merg la biserica dar sunt zile cand chiar nu reusesc sa fiti in locul meu ati intelege cu trei copii eu cel putin daca nu merg duminica la sfanta slujba merg miercuri sau vineri si tot merg , la 12 noaptea citim cu candela aprinsa Acatiste de multumire lui Dumnezeu pentru toate ,Acatistul Maicii Domnului ,bucuria celor necajiti si ne multe alte rugaciuni ,ne rugam pentru fiecare Dumnezeu stie si vede ceea ce face fiecare noi multumim din suflet celor care sunt cu sufletul la noi si mereu a fost langa noi cum a putut mai bine si noi ne rugam mereu pentru ei ,le multumesc tuturor care ne sustin si se roaga pentru noi ,Dumnezeu sa va rasplateasca ,o rugaciune in liniste si pace ,intru cand pot cand nu pot nu intru au fost zile saptamani si luni cand nu am putut intra cei care ne inteleg ne inteleg cei care nu ne inteleg sa ma iertati daca vati simtit oarecum obligata sa va rugati pentru semenii dumneavoastra ,Doamne ajuta
|