View Single Post
Vechi 11.05.2010, 19:42:49
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Foarte bun citatul și se potrivește perfect deci poate ar trebui recitit , tot:

”Lege sau credinta? Legea si fagaduinta. Robi si fii.

„O, Galateni fara minte, cine v'a vrajit sa nu dati crezare adevarului, voi, cei ce sub ochii vostri L-ati avut ca'ntr'o icoana pe Hristos rastignit ? Doar aceasta vreau sa aflu de la voi: Prin faptele legii primit-ati voi Duhul, sau prin ascultarea credintei? Atat de fara minte sunteti? Dupa ce ati inceput in Duh, ispraviti acum in trup?”
...
„Prin urmare, cei ce sunt din credinta se binecuvinteaza impreuna cu credinciosul Avraam.”
...
„Dar Scriptura a inchis totul sub pacat, pentru ca prin credinta in Iisus Hristos fagaduinta sa fie data celor ce cred. ”
...
„Iar daca voi sunteti ai lui Hristos, atunci sunteti odrasla lui Avraam, mostenitori dupa fagaduinta.”
...
„Si pentru ca sunteti fii, Dumnezeu L-a trimis in inimile noastre pe Duhul Fiului Sau care striga: Avva, Parinte !”
...
„Am ajuns deci vrajmasul vostru pentru aceea ca v'am spus adevarul? ”
...
Aceia va ravnesc, dar nu cu gand bun; ci vor sa va desparta de mine ca sa-i ravniti pe ei.
...
„ Bine este insa ca binele sa-l ravniti intotdeauna, si nu numai atunci cand sunt eu de fata la voi. O, copiii mei, pentru care sufar iarasi durerile nasterii pana ce Hristos va lua chip in voi!”
...
”Spuneti-mi voi, care vreti sa fiti sub lege: nu auziti legea? Caci scris este ca Avraam a avut doi fii: unul dintr'o femeie roaba si altul din femeia libera; dar cel din femeia roaba s'a nascut dupa trup, iar cel din femeia libera s'a nascut prin fagaduinta. ”
...
„ caci Agar este muntele Sinai in Arabia - si-i corespunde Ierusalimului de-acum, care este rob impreuna cu copiii lui; dar Ierusalimul-cel-de-sus e liber, cel ce este mama noastra. ”
...
”Dar precum atunci cel ce se nascuse dupa trup il prigonea pe cel ce se nascuse dupa Duh, tot asa si acum.”
...”

Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 19:51:01.