View Single Post
Vechi 11.05.2010, 19:48:44
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Retele nu au fost niciodat compensate 100%, poate doar in unele cazuri, in schimb vaccinurile sunt 100% gratuite iar lucrul asta deocamdata nu s-a schimbat din cate stiu.

Nu am auzit sa fi scazut salariul doctorilor si daca va cere sa platiti un vaccin gratuit, asta inseamna luare de mita practic, si as putea crede ca unul sau doi doctori s-ar preta la asa ceva dar ma indoiesc ca toti.

Vaccinurile se pot face si cu cateva luni intarziere, nu e nici o problema, practic se decaleaza schema de vaccinare cu intervalul respectiv si asta e tot.

Nu au nici o baza legala ca sa nu va primeasca copilul la camin sau la scoala pe motiv ca nu are schema de vaccinare facuta, invatamantul de 10 clase cel putin este obligatoriu la noi, deci prin lege au obligatia sa va primeasca copii la scoala chiar daca nu le-ati fi facut nici macar un singur vaccin.
Sa va raspund domnule Alin daca nu ma puteti crede nui nimic nu am cerut sa fiu crezuta cat despre scoala si fisa de vaccinuri ESTE obligatoriu interesativa daca doriti VACCINURILE sunt gratuite doar daca esti la zi cu ele daca nu esti la zi si esti in urma il platesti ca sa il poti face nu am interes sa mint am frica de Dumnezeu si nu vrem sa fim din nou asaltati cu vorbe grele am vrut sa va rog sa va rugati pentru noi si stiu ca unii oameni care au suflet enorm se roaga pentru noi la fel si noi pentru ei ,interesativa mai bine daca doriti si nu ne mai acuzati nu stiu cum este in alta parte dar in tulcea asa este ,poate se ea in considerare ca eu nu lucrez si nu am asigurare medicala si numi face vaccinul nu stiu il vom face cand va vrea Bunul Dumnezeu .Doamne ajuta la fiecare .
Reply With Quote