View Single Post
Vechi 11.05.2010, 20:12:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Personal nu cred ca Danion doreste sa se rupa de Biserica. Nu am auzit de asa o rupere a lui Danion; si nu la asa ceva m-am referit. Intrebarea era pur si simplu: ce consecinte ar avea schimbarea calendarului acum? Din punctul meu de vedere, daca BOR schimba calendarul, ne intregim Biserica si ne-am alatura celorlalte Biserici, care au calendarul iulian.
Biserica este intreaga, schismatici sunt cei care au facut din calendar virtute si in baza acestei inchipuite virtuti au rupt comuniunea cu restul Bisericii.
Mai informeaza-te.

Citat:
Nu cred ca Danion are in vedere o noua schisma. Nu cu acest scop vorbeste.
De unde stii? Ai vorbit tu cu el personal? Sau naivitatea ta spune asta?

Citat:
Iar zvonuri in Romania... ca nicaieri. As zice sa nu mai coboram urechia la Radio-shantz.
Radio-shantz e chiar dl. Danion care isi permite sa faca afirmatii gratuite iar atitudinea schismatica este evidenta, chiar asa bine mascata cu logica a la Yoga si afirmatii "subtile", indirecte.

Citat:
Aceste vremuri cer mult curaj de la noi. Danion are curaj. Dar dintre noi, cati au?!? Iar vremurile devin tot mai grele si pline de prooroci mincinosi; cine ne va apara atunci, daca nu cineva cu curaj, cum este si Pr. Iustin Parvu?
Curaj fara minte este egal nebunie proasteasca.
Nu mai pune numele par. Iustin Parvu langa a lui Danion, ca schema asta nu mai tine.
Distantarea dintre cei doi este evidenta de acum.

Citat:
Practic sunt vremuri in care frica e la mare rang, nu curajul. Oare e o urmare a comunismului, pe care nu am reusit sa-l depasim cu adevarat, sau asa suntem noi, plini de lasitate?!?
Uite si statuia ridicata in cinstea noului Idol al crestinilui neortodox militant pe Internet: Maria Sa Curajul, virtutea suprema care scuza lipsa altor necesare virtuti: dreapta judecata, buna cuviinta, rabdarea, dreapta socoteala, etc.

Citat:
Ca crestini stim ca suntem plini de pacate. Oare nu ar fi bine sa ni le si gasim, care sunt si sa le eradicam?!?
Ba da, poti incepe cu vorbirea desarta.

Citat:
Acestea sunt doar intrebari retorice... sau poate nu tocmai retorice, daca e sa fim sinceri cu noi.
Bine ai zis "daca" e sa fim sinceri..
Dar sinceritatea nu mai e asa de pret, cum e curajul de exemplu..
Reply With Quote