Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cuvantul "obligatoriu" vi se flutura pe la nas ca in vremea comunismului cand daca un tovaras de sus decidea ca este "obligatoriu" ceva, cuvantul lui devenea lege.
Faceti o cerere sa vi se faca referire la pasajele din lege in care se mentioneaza obligativitatea vaccinarii, dvs. ii puti spune pasajele din Legea invatamantului in care se spune ca invatamantul de 10 clase este in schimb obligatoriu si nu va pot refuza inscrierea la scoala.
Nu este adevarata chestia ca "nu platesti doar daca esti la zi cu ele", nu scrie nicaieri asa ceva, mai ales ca intarzierea nu este din vina dvs.
Astea sunt pacaleli ca sa va determine sa le cumparati (sa faca si ei un ban), nu credeti astfel de povesti.
Copii au asigurare medicala indiferent de statutul parintilor.
|
Aveti dreptate deoarece a zis ca din costul vaccinului le revin 30 la suta in cazul asta pot sa merg sa cer eu vaccinul sa mil faca gratuit din lipsa de venituri am motiv ca traim cum traim si maine chiar asta voi face negresit miau zis cu mare seninatate voi merge maine sa vb din nou cu ei poate nu am inteles eu bine si daca mai asteept mil face gratuit multumesc si Doamne ajuta.