11.05.2010, 22:21:24
|
Member
|
|
Data înregistrării: 27.11.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Radu32
de multe ori m-am intrebat, vazand ca numarul sustinatorilor fanatici ai cainilor este in majortate, de sex feminin : de unde vine aceasta iubire a femeilor pentru caine ?
In mare majoritate, cu oarecare mici exceptii, sustinatorii infocati ai cinilor sunt in general femeile !
Raspunsul,( scandalos-dealtfel ) ,lam aflat putin mai tarziu cand am inceput sa citesc lucrari de psihanaliza (Freud,Adler...etc)si in care spune ca pasiunea femeilor pentru caini este de natura instinctual-erotica si sexuala ,fiind inconstient acest lucru !
stiu ca aceasta interpretare va starni indignare,insa trebuie sa mentionez ca nu este interpretarea mea, ci a acestor profesori renumiti de psihanaliza si psihiatrie !
eu numai am pus-o in evidenta, si de ce nu,am apreciat-o ca un raspuns destul de plauzibil !
Deci, in asta rezida marea grija ce le-o poarta femeile cainilor, in pasiuni inconstiente de ordin erotic !
De asemnea am observat ca putini barbati simpatizeaza cainii, vazand in ei mai degraba un dusman,adica un concurent !
Mai spun odata,ca aceste interpretari ale fenomenlui sunt cele ale psihanalizei,si eu nu am facut decat sa le expun,deci nu imi apartin !
|
Iata cu cine esti tu de acord, cu cel ce a afirmat printre altele si ca: -Omul l-a inventat pe Dumnezeu ca sa faca nefericirea mai tolerabila! -Religia este comparabila cu o nevroza a copilariei. -Cand un om este eliberat de religie, acesta are sanse mai bune sa traiasca o viata normala si plenara.
Last edited by modele; 11.05.2010 at 22:30:56.
|