View Single Post
Vechi 11.05.2010, 22:39:22
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
"shi e o mare greshala sa te privezi de un mare prooroc asemenea lui Moise prin care Hristos a daruit atata proorocie cum n-a daruit niciunui prooroc al Vechiului Testament.... "

Cei de-acolo cum il respecta pe Moise?

"eu cred ca e de la Dumnezeu Noul Ierusalim, fara-ndoiala, iar sf Verginica este mai mare ca Moise! caci multzi dintre cei din urma vor fi cei dintai shi multzi dintre cei dintai vor fi cei din urma.... 1x??? "

Cu ce este mai mare sf Verginica decat Moise?

"Deci aceasta fiica a psf. fecioara Maria, Maica lui Dumnezeu, adica sf. Verginica, este asemenea lui Moise pentru vremurile din urma... 1x:) "

Aceasta sf Veronica pastreaza cu sfintenie toate legile incredintate lui Moise de catre Dumnezeu si s-a gandit sa faca aceste legi valabile pentru intreaga lume sau in ce sens te referi ca este "asemenea" lui Moise?
Eu nu cunosc pe nimeni și nu știu să-ți răspund cum anume respectă fiii lui Dumnezeu pe Moise sau pe sf. Verginica, dar ea este mai mare ca Moise fiindcă Darul peste Dar dăruit prin sf. Verginica și toate cele 7 trâmbițe Apocaliptice este mai mare decât darul dăruit prin Moise. Căci prin Moise s-a dăruit legea ca să se închidă prin ea tot păcatul în scripturi iar prin Cuvântul lui Dumnezeu s-a dăruit Credința peste Credință deci ea e Calea ce duce spre dobândirea făgăduinței. Și așa este mai mare că ea s-a smerit mai mult... pe cînd Moise s-a îndoit o singură dată dar suficient și iată că nici el sărmanul n-a mai intrat în pământul făgăduinței ci doar l-a văzut de pe munte și doar Ioșua și Caleb fiul lui Iefone au intrat cu copiii dar niciunii n-au intrat în odihna lui Dumnezeu.

Iar Veronica este trâmbița nr.4 iar sf. Verginica este Trâmbița nr.6, adică Trâmbița Domnului.

Este asemenea lui Moise prin mărimea și volumul și importanța proorociilor.

Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 22:46:13.