Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Eu nu cunosc pe nimeni și nu știu să-ți răspund cum anume respectă fiii lui Dumnezeu pe Moise sau pe sf. Verginica, dar ea este mai mare ca Moise fiindcă Darul peste Dar dăruit prin sf. Verginica și toate cele 7 trâmbițe Apocaliptice este mai mare decât darul dăruit prin Moise. Căci prin Moise s-a dăruit legea ca să se închidă prin ea tot păcatul în scripturi iar prin Cuvântul lui Dumnezeu s-a dăruit Credința peste Credință deci ea e Calea ce duce spre dobândirea făgăduinței. Și așa este mai mare că ea s-a smerit mai mult... pe cînd Moise s-a îndoit o singură dată dar suficient și iată că nici el sărmanul n-a mai intrat în pământul făgăduinței ci doar l-a văzut de pe munte și doar Ioșua și Caleb fiul lui Iefone au intrat cu copiii dar niciunii n-au intrat în odihna lui Dumnezeu.
Iar Veronica este trâmbița nr.4 iar sf. Verginica este Trâmbița nr.6, adică Trâmbița Domnului.
Este asemenea lui Moise prin mărimea și volumul și importanța proorociilor.
|
Ce anume fac aceste trambite?
Si tot nu mi-ai raspuns la intrebarea: cu ce este mai mare sf Veronica decat Moise?
Credinta peste credinta? Cum asa? Moise care a mers cu poporul evreu prin pustie, care a primit Tora de la Dumnezeu si a crezut in Unicul Dumnezeu,( Cel care i-a condus prin desert atata timp), nu a avut credinta?
Zau asa: chiar ne permitem sa-l judecam pe Moise ca s-a indoit ? Pe ce baze ai mai fi avut tu sa spui ceva acum? Pe bazele indoielii lui?
A inlaturat laudata Credinta peste Credinta tot pacatul din lume pentru ca legile lasate de Dumnezeu sa nu-si mai aiba sensul?
Fiii lui Dumnezeu? Care sunt? Sau poate vrei sa spui fiii oamenilor? Cei care-s Fiii lui Dumnezeu, fii convins ca-L respecta pe Dumnezeu...