View Single Post
Vechi 12.05.2010, 01:28:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Cu o raceala calculata sacrificam un mielusel din turma, exclusiv de dragul curiozitatii noastre pieritoare...

Nu noi afirmam stimata sora, de ce ne urgisiti si pe noi?
Aceasta este singura concluzie clara, limpede, dovedita, irecuzabila a pasajelor biblice atat de des mentionate pe acest topic.

Lucreaza foarte armonios. Duhul Sfant nici nu poate lucra altfel.

Dar cum lucreaza la penticostali e pur si simplu irelevant. Astia-s destul de putini in Romania.

Adevarata noastra rugaciune este sa lucreze cu multa putere intre ortodocsi. Aceasta este speranta natiunii noastre.
Eu doar am spus ceea ce gandesc, iar inregistrarile din cate am inteles nu erau oricum pentru mine, ci pentru a aduce un plus de credibilitate relatarilor voastre despre atmosfera din cultul penticostal.

Hmmm, nu ma pot ghida dupa spusele voastre, sunt egale cu ale carismaticilor...ce ei cred in woodoo cumva?.. sau si ei tot prin Biblie isi gasesc argumentele pentru interesantele manifestari, fara probleme...si ezitari?

Bat pariu ca daca as discuta cu vreun carismatic, fix la acelasi capitol m-ar trimite, si fix aceleasi argumente mi le-ar tasta...deci?

Pentru mine e foarte relevant, mai ales dupa toate negarile Dorianei, si ale tale, si vadita lipsa de respect fata de manifestarile inregistrarilor de pe youtube, trebuie sa vad daca erau reactii naturale, sau mimate...si as vrea sa vad diferenta (daca este vreuna), normal.

Da, sunt putini..dar vreau sa vad de ce exista, pentru ce...si de ce au ramas putini! Am eu asa o banuiala, si astept sa mi se confirme printr-o inregistrare mult asteptata..

Aoleu, va rugati sa lucreze si la noi, ca la voi...dar ce?