Chestia cu mielul a vrut sa fie un fel de gluma. Iarta-ma te rog.
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Hmmm, nu ma pot ghida dupa spusele voastre, sunt egale cu ale carismaticilor...ce ei cred in woodoo cumva?.. sau si ei tot prin Biblie isi gasesc argumentele pentru interesantele manifestari, fara probleme...si ezitari?
Bat pariu ca daca as discuta cu vreun carismatic, fix la acelasi capitol m-ar trimite, si fix aceleasi argumente mi le-ar tasta...deci?
|
Cand spui carismatici te referi la cei aproape 200 de milioane de catolici?
Eu am respect pentru carismatici. In general sunt oameni cu o buna teologie si o dragoste fierbinte pentru Dumnezeu.
Citat:
Pentru mine e foarte relevant, mai ales dupa toate negarile Dorianei, si ale tale, si vadita lipsa de respect fata de manifestarile inregistrarilor de pe youtube, trebuie sa vad daca erau reactii naturale, sau mimate...si as vrea sa vad diferenta (daca este vreuna), normal.
|
Inregistrarile de pe youtube sunt luate majoritatea din unele biserici carismatice dar si din unele biserici penticostale din vest.
Ideea era ca manifestarile prezentate acolo: zbantuieli, alergari, caderi pe jos si altele de felul acesta nu sunt intalnite in Romania. Si nu reprezinta bisericile noastre.
Ideea este deci: nu-i pune pe toti carismaticii in aceeasi oala. Cei mai multi dintre ei sunt oameni faini, vrednici de toata cinstea.
Citat:
Da, sunt putini..dar vreau sa vad de ce exista, pentru ce...si de ce au ramas putini!
|
Nttz, nu o lua si tu chiar asa in serios. Nu suntem chiar asa putini si am avut si avem, oricum, cea mai mare rata de crestere. (fereste Doamne pe robul tau de mandrie)
Citat:
Am eu asa o banuiala, si astept sa mi se confirme printr-o inregistrare mult asteptata.. 
|
Pai daca e vorba de asa de ce nu i-ai cerut Dorianei sau mie exact ce cadre vrei sa filmam si le punem noi pe net? Oricum sunt o multime.
Citat:
Aoleu, va rugati sa lucreze si la noi, ca la voi...dar ce?
|
Nu ca la noi. Ca la voi. Asa am crezut ca vreti si voi: sa lucreze Duhul Sfant cu putere in Biserica voastra.