View Single Post
Vechi 12.05.2010, 09:56:06
caliyo caliyo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2009
Locaţie: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Nu stiu cati dintre voi a citit cartea,insa continui sa spun ca este o carte extraordinara ,de suflet.Din pacate,sunt mahnit fratilor......pentru ca ieri a aparut un atac virulent la adresa lui Klaus Kenneth pe blogul :http://blog.patermihail.ro/arhive/1113#more-1113
Fara sa vreau ii fac publicitate in plus,dar nu mai e nevoie ,ca articolul este preluat si de razbointrucuvant(site pe care eu il citesc zilnic) si de roncea.ro,si eu stiu mai de cine.
Sunt trist pentru ca nu ma asteptam ca o traire autentica sa fie infierata atat de puternic,fara argumente pertinente,de fapt sunt rauvoitoare si au girul unor oameni cu un cuvant in media ortodoxa.
Cel rau ii va insela si pe cei alesi,iata cum cuvintele Mantuitorului incep sa se implineasca in zilele noastre...
Am citi cartea, mi-a placut, dar pe de alta parte, mi se par pertinente si observatiile facute pe blogul la care faci trimitere. Si mie mi s-a parut dubioase intamplarile care au avut loc in acea catedrala protestanta. De ceva timp( vreo 4 ani) incerc sa nu ma mai entuziasmez de nimeni si de nimic decat de Dumnezeu. Am ajuns la concluzia ca oamenii , oricat de sfinti ti s-ar parea, la un moment dat e posibil sa te dezamageasca, pt simplul fapt ca sunt...oameni. Singurele persoane care nu ma mai pot dezamagi sunt: Dumnezeu, Maica Domnului si sfintii care fac parte din Biserica triumfatoare( care au trecut in lumea dreptilor si nu mai pot gresi). In rest, pastrez o doza de retinere. Nu imi place sa fiu ,,fanul´´ nimanui, numai Dumnezeu e perfect, chiar si oameni cu viata imbunatatita au facut greseli. Da,pot sa admir pe cineva dintr-un anumit motiv( pt. o fapta buna savarsita, pt. felul cum vorbeste, pt. vocea pe care o are, pt. predici, pt. o carte buna scrisa ), dar sa fiu extaziata in fata unor ,,personalitati´´, asta nu! Pt. orice vedem bun la un om, Dumnezeu sa fie laudat mai mult, nu omul respectiv, ca el nu are asa multe merite cate ii atribuim noi.