View Single Post
Vechi 12.05.2010, 12:46:05
Anna Maria's Avatar
Anna Maria Anna Maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.05.2010
Implicit Numai Hristos...

In Isaia 55 putem citi:
8. Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre, si caile voastre nu sunt caile Mele, zice Domnul.
9. Ci cat sunt de sus cerurile fata de pamant, atat sunt de sus caile Mele fata de caile voastre si gandurile Mele fata de gandurile voastre.

Dumnezeu nu judeca lucrurile dupa principiile noastre subiective. Pentru El Biserica este formata exclusiv din cei care Il recunosc pe Iisus Hristos drept Fiul Lui Dumnezeu si Mantuitor personal prin jertfa de la cruce, aceste persoane regretand sincer si renuntand la viata de pacat (pentru care isi cer iertare) si, curatati fiind prin sangele Domnului Iisus de orice intinare, incep o viata noua, avand o relatie vie si personala cu Dumnezeu, aducandu-I numai Lui inchinare si cinste, cu dorinta sincera de a trai in conformitate cu Sfanta Scriptura, cu poruncile si invataturile Lui Dumnezeu in toate domeniile vietii. O biserica nu este reprezentata de ziduri, ci de suflete vii. Cultele si denominatiunile sunt create de om, iar un bilet membral la orice cult, fie el ortodox, catolic, luteran, baptist, penticostal, evanghelic etc. nu este si nu va fi niciodata un bilet de intrare in Cer. Este bine pentru cresterea noastra spirituala sa frecventam un locas de inchinare unde este respectat Cuvantul Lui Dumnezeu, insa nu acesta este criteriul prin care putem merge in Imparatia Lui. Singura modalitate pe care a stabilit-o Dumnezeu pentru ca oamenii sa poate avea parte de Cer este pocainta si credinta in Iisus Hristos. Domnul Iisus a spus:
“Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6).

Este esential ca orice crestin veritabil sa inteleaga aceste invataturi biblice de baza, care ar trebui sa il defineasca. Dragostea, indurarea si iertarea, dar si dreptatea si judecata Lui Dumnezeu sunt la fel pentru toti oamenii. Depinde de noi daca alegem sa ne incredintam fiintele Lui Hristos pentru a avea parte de o vesnicie alaturi de El sau preferam sa ne pierdem concentrarea de la lucrurile cu adevarat importante si sa ne amagim cu fapte, atitudini si discutii inutile, fara fundament biblic, care ne indeparteaza de adevaratul scop al existentei noastre. Suntem chemati la dragoste reala de Dumnezeu si dragoste neconditionata pentru semeni, carora trebuie sa le aratam, prin vietile noastre, pe Iisus Hristos, pentru ca si ei, la randul lor, sa cunoasca dragostea, iertarea si mantuirea Lui.

"Sa se lase cel rau de calea lui, si omul nelegiuit sa se lase de gandurile lui, sa se intoarca la Domnul care va avea mila de el, la Dumnezeul nostru care nu oboseste iertand." (Isaia 55:7)
Domnul sa ne ajute pe toti la aceasta (inclusiv pe mine)! Toti avem nevoie de intelepciune si calauzire divina pentru a infaptui voia Tatalui Ceresc.

Inchei cu un verset care imi place extraordinar de mult:
"O, adevarat si cu totul vrednic de primit este cuvantul care zice: "Hristos Iisus a venit in lume ca sa mantuiasca pe cei pacatosi", dintre care cel dintai sunt eu." (1 Timotei 1:15)
Cu dragoste in Hristos,
Anna M

PS: Pentru cine doreste o lista a cultelor din Romania las un link: http://www.culte.ro/DocumenteHtml.as...biserici-culte

Last edited by Anna Maria; 12.05.2010 at 12:55:46.