View Single Post
Vechi 12.05.2010, 13:29:33
Scotianul
Guest

Talking Pai daca te uiti

Citat:
Īn prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu mi-ai raspuns la intrebare: ce ma retine pe mine la a face ceea ce povestesti tu mai sus?

pe profilul meu vei vedea la ,,ocupatie">stock market.Crezi ca acolo este Imparatia Domnului?.Isi fac oamenii cruce dar invocand pe Regele Ban.Eu mi-am postat ocupatia de prima data.Puteai sa te uiti dar nu te-ai uitat(poate).Bagi mina-n foc(nu zic care)ca nu fac ce spun?Oare am mintit pina acum?Pai sa ne gandim.crestinii spun ca necuratul stie inclusiv Biblia,poate face foarte multe lucruri amagitoare.Sa- nu-i asculti.Basme.Vrajeli.Ce rau ti-am facut eu..chiar daca as fi soldatul intunecimii sale?Este foarte bine ca stai pe un forum crestin.Le bagi idei,ii faci confuzi,nu-i lasi sa se gandesca la ce i-a invatat Hristos.Keep up the good(not god)work.Mai tii minte cand te-am intrebat ce cauti aici?Pai tu crezi ca te-am intrebat degeaba?Hihi.Pai fii atent>astia iti spun sa stai smerit in camera ta si sa exersezi rugaciunea lui Hristos fara oprire.Eu iti propun un chef la Ibiza cu 3 fete tari si sampanie in valuri.Ce alegi?Ti-am spus eu ca vom fi prieteni.Sau poate vrei sa te dedici doar studiului.Nu-i nici o problema.Daca poti sa anulezi crestinismul te voi face foarte bogat.Sau o faci pe gratis..in numele adevarului?Mie imi convine in oricare din variante.Ar fi o singura problema>dupa ce il elimini pe crestin sa nu cumva sa-ti vina ideea sa ai tu solutii morale.Mie nu imi plac.Imi ingradesti profitul si s-ar putea sa trebuiasca sa te elimin eu.
Topcat..it can be only one..nu zicea asa un scotian celebru..tu crezi ca mi-am ales nickul degeaba?:)))

Prietene...pe mine nu ma afecteaza cu nimic existenta ta.Daca va fi sa te ajut vreodata o voi face in numele la ceea ce cred eu.Pentru tine va conta mai putin.Problema este daca tu ai proceda la fel sau ai fi precum sunt eu in portretul de mai sus.Eu sunt convins ca m-ai ajuta fara sa imi ceri nimic ba chiar ai renunta si la viata ta ca sa scap eu.In caz contrar...nu uita...Ibiza si fetele sunt mai tentante decat sa faci un bine..cat de mic.Cine te va rasplati pe tine?Nimeni.Se vor folosi toti de ttine cat vor avea nevoie.Stii asta.O vezi zi de zi.

Nu-i lasa in pace pe crestini.Nu iti dai seama cat ,,bine" faci altora.Oare glumesc?Hmm...
Reply With Quote