View Single Post
Vechi 12.05.2010, 13:37:27
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Interesanta interpretare.
Explica-mi si mie te rog de unde cifra de 120.
Cifra aceasta este atribuita ucenicilor cu o alta ocazie, nu prea departe ca timp de acea imputernicire de care vorbeai, anume imediat dupa inaltarea Domnului.

"Toți aceștia, într-un cuget, stăruiau în rugăciune împreună cu femeile și cu Maria, mama lui Iisus și cu frații Lui.
Și în zilele acelea, sculându-se Petru în mijlocul fraților (iar numărul lor era ca la o sută douăzeci), " Fapte 1

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si cum interpretezi tu mai exact: "Oricâte veți lega pe pământ, vor fi legate și în cer, și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer." (Matei 18:18).

Cum si ce mai exact leg/dezleg ei ca si crestin in cer si pe pamant si cum.
Se pot lega si dezlega mai multe lucruri, nu numai pacatele. Se pot dezlega oamenii de demoni. Iisus spune ca cei demonizati sunt legati de satan iar Biserica are autoritatea sa-i dezlege. Se pot lega duhurile necurate ca sa nu mai poata ataca pe unii oameni. Biserica poate dezlega blesteme si lega oamenii prin sfanta taina a cununiei. Intr-un cuvant, Iisus a vrut sa spuna ca ii da Bisericii toata autoritatea Sa pentru a actiona pe pamant ca un ambasador al Lui.[daca mi-e permisa expresia] Dar nu numai unor anumiti oameni din Biserica, ci Bisericii in general.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14