View Single Post
Vechi 12.05.2010, 14:04:26
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Uite AlinB cum sta treaba http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm , ca sa nu spui ca dau de la mine citire.

citez:
"Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnatura digitala (banuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).

Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca si la pasapoartele noi, toate
informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de catre calculator. I-am intrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentand numarul fiarei, 666. Ei ne-au raspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi facut, si ei nu au decat sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curand. "