Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Până acum, în toată viața mea, nu am întâlnit niciun ortodox, în afară de mine (râde), care să-I facă reclamă sau publicitate lui Hristos. Și pe câțiva dintre clericii noștri, cu putere de decizie și răspundere în Biserică, i-aș pișca un pic, să le vină mai mult sânge în vine, să îi pun pe drumuri, pentru că dacă ei rămân închiși în Biserica lor ca într-o închisoare, atunci înseamnă că în lume lucrează puternic yoga, zen, satanismul și toate celelalte, în timp ce ortodocșii moțăie frumos în bisericile lor. Trebuie să mă scuz - poate că ei chiar fac ceva și eu nu știu -, dar chiar nu am văzut astfel de lucruri! Și am fost în Rusia, în Grecia, în Bulgaria, în România… Nicăieri nu am văzut acțiune.
|
Daca mai aveam indoieli si acordam oarecari circumstante atenuante domnului KK, acum pot spune ca incep sa ma dumiresc de-a binelea.
Efortul tau de a-l prezenta cu tot dinadinsul pe KK intr-o lumina favorabila nu face decat sa il arate asa cum este el de fapt - departe de duhul ortodoxiei pe care isi imagineaza ca o publiciteaza.
Iti multumesc, m-am lamurit, acum consider ca nu am nevoie sa cumpar si sa lecturez cartea cu pricina. Dar nici la conferintele domnului nu as avea ce cauta. Pentru mine este suficient.