View Single Post
Vechi 12.05.2010, 14:10:32
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Până acum, în toată viața mea, nu am întâlnit niciun ortodox, în afară de mine (râde), care să-I facă reclamă sau publicitate lui Hristos. Și pe câțiva dintre clericii noștri, cu putere de decizie și răspundere în Biserică, i-aș pișca un pic, să le vină mai mult sânge în vine, să îi pun pe drumuri, pentru că dacă ei rămân închiși în Biserica lor ca într-o închisoare, atunci înseamnă că în lume lucrează puternic yoga, zen, satanismul și toate celelalte, în timp ce ortodocșii moțăie frumos în bisericile lor. Trebuie să mă scuz - poate că ei chiar fac ceva și eu nu știu -, dar chiar nu am văzut astfel de lucruri! Și am fost în Rusia, în Grecia, în Bulgaria, în România… Nicăieri nu am văzut acțiune.
Daca mai aveam indoieli si acordam oarecari circumstante atenuante domnului KK, acum pot spune ca incep sa ma dumiresc de-a binelea.

Efortul tau de a-l prezenta cu tot dinadinsul pe KK intr-o lumina favorabila nu face decat sa il arate asa cum este el de fapt - departe de duhul ortodoxiei pe care isi imagineaza ca o publiciteaza.

Iti multumesc, m-am lamurit, acum consider ca nu am nevoie sa cumpar si sa lecturez cartea cu pricina. Dar nici la conferintele domnului nu as avea ce cauta. Pentru mine este suficient.