Citat:
În prealabil postat de carmina
Daca mai aveam indoieli si acordam oarecari circumstante atenuante domnului KK, acum pot spune ca incep sa ma dumiresc de-a binelea.
Efortul tau de a-l prezenta cu tot dinadinsul pe KK intr-o lumina favorabila nu face decat sa il arate asa cum este el de fapt - departe de duhul ortodoxiei pe care isi imagineaza ca o publiciteaza.
Iti multumesc, m-am lamurit, acum consider ca nu am nevoie sa cumpar si sa lecturez cartea cu pricina. Dar nici la conferintele domnului nu as avea ce cauta. Pentru mine este suficient.
|
I-am citit cartea acum opt ani in urma,editata la editura Patriarhiei Romane,si de atunci si pana acum ,nu am avut motiv sa ma smintesc,si pastrez drumul spre ortodoxie,prin citirea cartilor ortodoxe,mersul la Biserica,post,spovedanie, imparatsanie etc.Spun asta ,ca sa nu existe suspiciuni..
Crezi ca s-a inselat atunci Patriarhia ,condusa de Teoctist-sa publice o carte eretica? Sau se inseala Rafail Noica ,bun prieten cu Klaus Kenneth,care in momentul de fata,se afla cazat la manastirea Lupsa,o vestita manastire de la noi?
Sau s-a inselat Parintele Sofronie cand l-a botezat?