View Single Post
Vechi 12.05.2010, 14:48:56
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Ce anume fac aceste trambite?
...
Cele șapte trâmbițe apocaliptice sunt proorocite în Apocalipsa. Pucioșii pretind că șase dintre ele au proorocit deja în România, dar apoi au murit, una câte una. Din proorociile lor nu s-a păstrat nimic, decât o mică parte din cea a proorocit Verginica. A Șaptea Trâmbiță proorocește din 1990 încoace, la Pucioasa, dar n-a murit (încă) și nici nu va muri vreodată (cel puțin, așa pretinde). Cea de-A Șasea Trâmbiță a fost Verginica, care a proorocit între anii 1955-1980. Între 1980 și 1990 a proorocit Maria, sora Verginicăi, care a fost deci A 6,5-a Trâmbiță Apocaliptică. Între anii 1990 și 1994, Proorocițele Maria și Verginica au trâmbițat în paralel, la mare concurență, amândouă odată. Dar în 1994 Maria s-a lăsat păgubașă, renunțând la proorocie, pentru că nu ținea ritmul și standardul de calitate impus de către proorocița Mihaela.

Simultan cu toate cele șase trâmbițe (care între timp au murit), trâmbița și Domnul Pucios odată cu ele:

“Domnul și sfânta Virginia au trâmbițat cuvinte din cer peste cetățile, locurile ce adună mai mulți creștini, dar și în chip restrâns, aducând la lumină întunericul în care ei s-au pierdut, și mereu chemându-i neobosit spre sfințenie.”(v. Prefața din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, Ediția 2006, pag. 314)

Uneori mai erau și intruși, care trâmbițau și ei cum îi bătea capul:

“... — Verginico, cine a trâmbițat din trâmbiță?
Doamne, eu am trâmbițat.
— Cu ce trâmbiță ai trâmbițat?
Doamne, am trâmbițat cu trâmbița bărbatului acesta, că a venit la mine și mi-a dat să cânt. Eu n-am vrut să cânt,[...] și a vrut să cânte el cu ea, și trâmbița nu a cântat, și mi-a dat mie să cânt cu ea. Eu nu vreau să cânt, dar,[...]Doamne, dacă eu am greșit că am trâmbițat, să mă ierți și să nu mă pedepsești.
— Verginico, să nu mai trâmbițezi, să nu le mai faci voia, căci ei vor să vadă semne și minuni prin tine" (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25 decembrie 1964)

Mare taină cu aceste trâmbițe, mare taină! Cine nu crede, o să vadă el!