View Single Post
Vechi 12.05.2010, 15:49:00
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Poate fi scenariul ultim, nu l-am negat. Am negat doar rolul principal al ateului.

Adica crezi ca sint curios sa vad o expresie de om ingrozita de moarte? Te inseli.
Pai bucatele dintr-o realitate virtuala de genul descris mai sus iti poti crea si acum. Chiar frica de Dzeu e cea care te tine in friu sa nu o faci?
Nu neaparat o expresie de om ingrozita de moarte, dar, interesanta proiectie nonetheless :) Eu ma gandeam la altceva, la lucrurile pe care le-am face fiecare dintre noi daca am avea putere nelimitata si libertate nelimitata si intimitate nelimitata (nimeni nu ar afla niciodata, stii, ce se intampla in holospatiu, ramane in holospatiu, fara loguri :D ar putea include, sau nu, fetele unor oameni ingroziti de moarte).

Nu frica de Dumnezeu in sens legalist ma impedica sa creez lucrurile acelea - oricare ar fi. E altceva si vad acum ca nu pot pune in cuvinte :) Dar sunt oameni care se bucura din plin, fara nici o retinere, de libertatea si puterea asta (prin fictiune de exemplu, e si asta o cale).

Ma rog, eu nu imi pot exprima retinerea in asa fel incat sa o intelegi, decat daca ai avea si tu una similara.

Pe tine te-ar opri ceva si daca da, ce? Remember: putere / libertate (inclusiv fata de consecintele exterioare) / discretie depline.