View Single Post
Vechi 12.05.2010, 17:01:55
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Din pacate, tinerii din ziua de astazi , sub diferite pretexte, incurajati chiar de parinti, traiesc in desfrau. Ma intrebam , ce se intampla daca nu exista acea potrivire intre ei- la care se face apel foarte mult... se despart si incearca o noua experienta? Si de cate ori? Mamele ar trebui sa aiba mai multa grija in educatia adolescentului. Undeva se greseste. Rochia de mireasa are o semnificatie...care din pacate nu se mai respecta. O asemenea practica da nastere la o atitudine de usurinta... nu-ti convine ceva, incerci altceva. Trebuie schimbata mentalitatea, care uneori provine chiar de la parinti.
Asa e, dar eu cred...si am mai si cunoscut tineri, asupra carora parintii nu au nici un cuvant de spus, pentru ca ei fac fix numai ce isi propun...si ma refer la tinerii cu o personalitate foarte puternica, si f rebeli.

Normal ca si parintii isi au partea lor de vina, unii nu incurajeaza, altii da, altii nu stiu ce sa incurajeze, si ce nu...iar unii raman doar martori la evolutia copiilor, fara sa fie luati in considerare...
Reply With Quote