View Single Post
Vechi 12.05.2010, 17:04:18
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Am revenit asa cum am spus ,nu mam referit ca in cazul in care poate nu am inteles eu termenii medicali cum explica doctorii in termenii lor suntem si incurcati la minte nu stiu de ce ne intrebati Emil are 37 de ani iar eu am 25 de ani suntem impreuna legati in fata lui Dumnezeu de doi ani pentruca nu am dat importanta dar cu cat am dat de necajuri am inceput sa cred mult in puterea lui Dumnezeu si de aceea suntem luati de doi ani ,si civil nu suntem nu ne permitem sa ne cununam civil ,cat despre vaccinuri este asa cum am spus la inceput se platesc il vrei il faci nu vrei nul faci nui intereseaza pe ei ca tu nu ai bani lasandule pe toate la oparte nu pot sa stau prea mult si vreau din suflet sa va urez o zi sfanta pentru maine si orinde ati petrece Inaltarea Domnului sa fiti mereu cu sanatate si bucurie Dumnezeu sa va ajute pe toti si Maica Domnului sa vecheze asupra tuturor ,nu vom mai intra atat de des de acum deoarece cred ca oamenii cu suflet enorm au fost si sunt langa noi cu sufletul si noi pentru ei sunt deosebiti desi nu sunt multi sunt 4 persoane care din ele nici nu ne cunosteau atat de bine la inceput si neau intins un ajutor foarte mare ,nu vreau sa mai vb mai mult de cat atat si eeste preamult ,Dumnezeu sal ierte pe domnul Aurel cu asta am spus tot vom mai pune poze informatii pe viitor acestor persoane care pentru noi sunt ca si parinti ,Dumnezeu sa va ajute ,Amin.
Reply With Quote