Citat:
În prealabil postat de Doriana
Andrusca, daca ai intrebari despre subiectul topicului ma voi stradui sa-ti raspund. Daca vrei doar sa mai tragi o portie de ras si sa-ti mai bati putin joc, cu regret te voi lasa sa te distrezi singura...pardon, cu domnul gibi.
Dar, daca ma gandesc bine, in cele peste 100 de pagini cate s-au scris pana acum este destula informatie pentru ca un om care vrea sa inteleaga sa inteleaga. Iar pe cei ce nu vor as inteleaga nici nu ma straduiesc sa-i fac sa inteleaga, caci respect liberul arbitru al omului. La urma urmei, vorbirea in limbi era doar o curiozitate pentru fratii ortodocsi care au pus intrebarile. Nu este ceva obligatoriu sau conditie pentru mantuire. Macar sa-L cunosti tu pe Hristos si toate darurile Lui si sa-ti ramana doar acest dar necunoscut...So, spor la cele duhovnicesti! 
|
Daca-ti spun ca eu nu am inteles nimic? Ce sa fac, am citit, m-am gandit, am meditat ( zau de nu!)...si tot nu am inteles ce dar e ala, dar asa e...mai bine ma las pagubasa, pentru ca intr-adevar e doar o curiozitate...si nici prea mare!
Mersic, spor si tie!