View Single Post
Vechi 12.05.2010, 17:47:35
bmadalin bmadalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Sa inteleg ca va temeti de un "lup" batran ?
Eu nu ma tem. Pana acum nu concepeam sa plec. Sincer pentru ca imi iubeam patria si poporul.

Incep sa inteleg ca tot ce se intampla aici este pe merit, ca inca situatia e buna pentru ce merita marea majoritate a oamenilor din tara asta. Ca legile firii ar face ca lucrurile sa mearga si mai rau, insa Dumnezeu inca (poate pentru sacrificiile celor din trecut) nu a ingaduit sa vina dezastrul. Dar pana cand?

Si nu ma apuc sa dau exemple...

Daca pentru cineva este un sacrificiu sa stea in romania, si sacrificiul asta nu foloseste nimanui, nici macar lui, atunci de ce ar sta?

Eu as fi interesat de altceva: care sunt lucrurile bune in tara asta? Eu pana acum am considerat ca biserica si nu vreau sa zic mai mult dar am suferit unele deceptii / smiteli pe care nu as putea sa le spun pentru ca ar insemna sa vorbesc de rau tot ce cred ca inca avem noi mai sfant.

Asadar intr-o tara:
- care ia de la copii handicapati / orfani, ia de la pensionari in timp care eu cunosc mai mult de 4 persoane cu masini > 60k Euro cumparate cu bani facuti din economia subterana unde statul nu vrea sa se apropie ca doar de acolo isi trag si ei partea...
- unde singurii care au iesit si s-au revoltat au fost tot batranii, pt ca cei tineri au iesit si au facut hora in fata guvernului
- unde copilul meu va da apa la 2 catei bieti de pe strada, inevitabil se va atasa de ei si apoi va auzi ca oamenii vor sa-i omoare ca sa ajungem ca-n vest, de parca d-aia face trenu' 10 ore pana la cluj si nu 2 ca TGV-ul
- unde din ce te implici sa ajuti vezi care sunt problemele cu adevarat si ca pentru o punga de orez se gasesc 500 de oameni care sa-ti pupe mana dintr-o populatie de 10 mii (zisele primarului de la mine)
- si unde interesul e ca oamenii aia sa fie saraci in timp ce ei.......dar nici nu mai continui....

Va doresc spor, eu cred ca am sa zic pas. Asta e o tara in care ori te calugaresti si rabzi sa te sfintesti, ori te combini si te imbogatesti. Calea de mijoc aici duce la balamuc...

Last edited by bmadalin; 12.05.2010 at 17:50:53.
Reply With Quote