View Single Post
Vechi 12.05.2010, 18:04:08
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Doamna sau Domnule suntem necajiti si vai de capul nostru dar am fost in stare sa facem 3 copii minunati nu sai facem marinari ceea ce in zilele noastre se face zilnic sau chiar in fiecare ora zeci ,nu suntem atat de destepti avem totusi o scoala facuta stati linistita sau linistit ce sa va spun vad ca dumneavoastra asa credeti ca este ei interesativa va rog mai bine Dumnezeu nu a dat omul sa fie legat cu numele ci spiritual in fata lui ,noi suntem CUNUNATI RELIGIOS CU NASI necajiti dar oameni simpli si cu frica de Dumnezeu mergeti si intrebati un preot se vede ca nu sunteti bine informata se fac cununii religioase si fara cununie civila ,atat de multe acte cate am pus pe acest forum ceea ce un alt om nudesfacea toata casa si orice in fata tuturor multi stiu care este situatia noastra la ce concluzie vreti sa ajungeti sa ne calcati in picioare din nou in fata oamenilor care ne sunt alaturi nu va ganditi la Dumnezeu eu nu sunt desteapta am facut doar 10 clase adica 8 clase si complementara ,croitorie dar am un suflet mare cat sa ma rog si pentru dusmanii tuturor eu cred in Dumnezeu si in puterea Lui si stiu ca va face dreptate sa dea Dumnezeu sa ne inalnim atunci cand vom putea sau la Dumnezeu sa dam socoteala tuturor faptelor grele care leam ispasit fiecare pe aceasta lume eu nu va critic ca ne aruncati la gunoi ca nu avem o cununie civila si din punctul dumneavoastrra de vedere femeile sunt cum sunt daca traiesc in concubinaj dar suntem legati in fata lui Dumnezeu nici preotul nu ne dadea datele lui de contact daca vedea ca traim in pacat in fata lui Dumnezeu cea iesit apoi a iesit un mare scandal datorita diavolului care sa bagat cine a vrut sa ne fie alaturi nea fost si ne este ,uitativa oameni buni de la bun inceput sa legat de noi in tot felul sa ne decada in fata dumneavoastra dar Dumnezeu sa ne ajute ,am obligatii mari infata lui Dumnezeu persoanelor care neau fost alaturi nu celor care neau jignit si neau vb urat ca sa incheiem acest subiect odata pentru totdeauna ramaneti cu parerile dumneavoastra cine sunteti si dati veninul cui doriti dumneavoastra dar in alta parte nu in acest topic unde noi am scris cu toata sinceritaea de pe sufletul nostru deoarece nu am avut nimic de ascuns si mereu nu ma voi feri sa spun un adevar ,am trei copii ,nu am o casa un statut social mare dar sunt un om care intelege asculta si siar dori prieteni cu sufletul nu cu ura ,merg cu capul jos pe strada cateodata din cauza necazurilor dar ma gandesc ca intro zi voi fi si eu la randul meu mai bine daca nu in aceasta lume in lumea deapoi ,am facut copii pentruca am ramas insarcinata si constienta ca este greu mam gandit la puterea lui Dumnezeu si frica pentru a face un gest care il voi regreta toata viata mea si nu am vrut ,este foarte greu dar este si bine au o hainuta pe ei desi sunt primite mare parte dar le au si restul Dumnezeu cu mila caci nu mia dat acesti copii degeaba cu aceste cuvinte sper sa ne lasati linistiti si nu ne mai atacati fara un motiv bine intemeiat ,lasati macar sa treaca ziua de maine daca nu stiati maine este o sarbatoare mare si deja au batut clopotele .
Reply With Quote