Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Băi cărturarule, băi fariseule! Duminica e Duminică și Sabatul e Sabat. Nu există "sabatul cel Nou", cum nu există nici Evanghelia cea Nouă de la Pucioasa, nici Biserica cea Nouă de la Noul Ierusalim, nici preoția cea nouă a lui Melchisedec, ci toate acestea sunt născociri diavolești ale cărturarilor și fariseilor pucioși ai secolelor XX și XXI.
|
N-ai citit că pe Pământul cel nou se va ține Sabatul? Ți-am zis că În Cer și pe Pământ se ține Sfânta Duminică, de sâmbătă seara de la apusul soarelui până luni dimineața la răsăritul soarelui ca un nou Sabat căci se ține așa cum L-a ținut Iisus Hristos. Evanghelie la Pucioas există cu siguranță și este și pe net scris din ea, adică ce s-a proorocit din 1955. Biserica Noului Ierusalim există și Sfânta Cetate a noului Ierusalim există și preoția după rânduiala lui Melchisedec este preoția veșnică. Deci toate aceste sunt date de sus de la Dumnezeu și nu scornicite de jos de la satana cu îngerii săi diavolești.
Citat:
Mai termină cu aberațiile și cu jocurile de cuvinte, că aici pare a fi un Forum serios, nu e circ.
|
Adică să nu mai scriu? Să bag Lumina sub obroc? Să zic și eu ca tine, nu știu și nu este? Pentru ce și pentru cine? Doamne ferește!
Citat:
Auzi, ziua Soarelui și a Lunii! Păi ziua Soarelui e SunDay, adică Duminica, iar Ziua Lunii e MoonDay, adică Luni, și ziua lui Marte e Marți, și ziua lui Mercur e Miercuri, și ziua lui Jupiter/Joe este Joi, și ziua lui Saturn este SaturDay adică Sabatul, deci Sabatul e ziua lui Saturn care își devoreză copiii.
|
Păi am zis că Duminica e ziua Soarelui și a Lunii ca un simbol al părții bărbătești și femeiești după care sunt și celelate zile vii. Căci discuția era despre Sfântul Luni și Sfântul Miercuri și sfânta Vineri care sunt după chipul și asemănarea unei sfiinte: sfânta Duminică.
Citat:
Auzi, cică ne iubim cu sfințenie,unii pe alții, noi pucioșii! Așa cum se iubeau Trâmbițele apocaliptice, văzuși mai sus? Cică (citez din memorie) "Veronica, e dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție..." și (citez din nou) "Veronica singură se osândește, fiindcă urăște. În loc să se bucure că Dumnezeu hrănește poporul, ea urăște"
|
Păi n-ai aflat ce a scris sora Veronica mai târziu despre ispita pismei? Deci iată că s-a pocăit sărmana și a scris ca să nu cădem și noi așa cum a căzut ea, deci citește Casa Tăcerii scrisă de sora Veronica.
Citat:
Ia să te speli matale pe cap cu așa "trâmbițe", care trâmbițează porunca urei și a dușmăniei, și să nu ne mai bați la cap cu ele.
|
Păi nu vă bat la cap pe voi ci fiecare Trâmbiță Apocaliptică a lăsat o învățătură puternică pentru noi ca să ne pregătim pentru Cer, pentru Întâmpinarea și apoi Înălțarea Creștinilor la Ceruri împreună cu Domnul.
Citat:
Și vezi că vorbești cam mult și spui numai prostii. Vorba multă, sărăcia de duh a omului.
|
Mulțumesc de aprecieri. Dar nu e sărăcia de duh ci sărăcirea de Duh a omuli deci e un fel de risisipă.